Νέος Ανώτατος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Ελληνικής Τράπεζας ο Δ. Αναγνωστόπουλος

Νέος Ανώτατος Διευθυντής Διαχείρισης Κινδύνων της Ελληνικής Τράπεζας ο Δ. Αναγνωστόπουλος

Ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος ανέλαβε την Τρίτη 2/4 καθήκοντα Ανώτατου Διευθυντή Διαχείρισης Κινδύνων της Ελληνικής Τράπεζας.

Σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Τράπεζα αναφέρει πως ο διορισμός του Δημήτρη  Αναγνωστόπουλου έχει εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας, ενώ  εκκρεμούν εγκρίσεις από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.
 
Ο κ. Αναγνωστόπουλος ήταν μέχρι πρότινος Group Chief Risk Officer στην Attica Bank, όπου ανάλαβε καθήκοντα το 2016.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE