ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

FASHION WEEKEND ΣΤΟ The mall of cyprus: ένα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΟΔΑ

FASHION WEEKEND ΣΤΟ The mall of cyprus: ένα ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΟΔΑ

Το The Mall of Cyprus υποδέχεται την άνοιξη με μια σειρά πρωτότυπων εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες, με επίκεντρο τη μόδα, την ομορφιά και το στιλ. Το Σαββατοκύριακο 6 και 7 Απριλίου το Fashion Weekend θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες του The Mall of Cyprus να ανακαλύψουν τις νέες τάσεις της σεζόν και να εμπνευστούν από αυτές για να αναδείξουν το προσωπικό τους στυλ.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Είσοδο 1, το Σάββατο, από τις 3 μέχρι τις 7 το απόγευμα, ο fashion stylist Γιώργος Χρυσοστόμου θα σου προσφέρει δωρεάν προσωπικές στιλιστικές συμβουλές με βάση τις τελευταίες τάσεις της σεζόν και θα μοιραστεί μαζί σου τα μυστικά του για να αναδείξεις το δικό σου στιλ σύμφωνα με τον σωματότυπο και την προσωπικότητά σου.

Στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθεί και το Customization Workshop, στη διάρκεια του οποίου θα έχεις την ευκαιρία να διακοσμήσεις κομμάτια της προσωπικής σου συλλογής με permanent markers, stencils, patches και κεντήματα. Γι’ αυτό πάρε μαζί σου παλιά ή καινούρια ρούχα σου που θέλεις να διακοσμήσεις και δώσε τους τη δική σου προσωπική πινελιά με τα ευφάνταστα υλικά που θα έχεις στη διάθεσή σου.

Την Κυριακή, τις ίδιες ώρες, θα στηθεί εργαστήρι ανακύκλωσης ρούχων. Ειδικοί από το Fashion Department του Πανεπιστημίου Frederick, θα φτιάχνουν υπέροχες Tote Bags χρησιμοποιώντας παλιά T-Shirts. Αν θέλεις λοιπόν να δώσεις ζωή σε ένα παλιό, αγαπημένο σου T-Shirt, πάρε το μαζί σου και θα το δεις να μεταμορφώνεται σε μια χαριτωμένη αλλά και χρήσιμη τσάντα.

Παράλληλα, στο Kids Corner, οι μικροί επισκέπτες του The Mall of Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να συμμετέχουν σε fashion-themed χειροτεχνίες και κατασκευές.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση στην ιστοσελίδα του The Mall of Cyprus: http://themallofcyprus.com/el/fashion-weekend/

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



 «Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

«Μάχες χαρακωμάτων» στους θεσμούς: Καταχωρήθηκε η αίτηση για παύση Ελεγκτή για ανάρμοστη συμπεριφορά

Καταχωρήθηκε σήμερα (26/4) από τους δικηγόρους της ηγεσίας της Εισαγγελίας, η αίτηση για παύση του Γενικού Ελεγκτή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top