Διπλό με… εξωπραγματικό Γιάννη! (ΒΙΝΤΕΟ η 45αρα του)

Διπλό με… εξωπραγματικό Γιάννη! (ΒΙΝΤΕΟ η 45αρα του)

Οι Μπάκς πέρασαν έστω και δύσκολα από την έδρα των Σίξερς με 122-128, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σημειώνει 45 πόντους και double – double.

Ακόμα μια νίκη για τους Μπακς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! Τα «Ελάφια», πέρασαν από την έδρα των Σίξερς, επικρατώντας με 122-128.

Φυσικά, πρωταγωνιστής ήταν ο «Greek Freak», ο οποίος έφτασε τους 45 πόντους (10/15 δ., 3/7 τρ., 16/21 β.) και σημείωσε double – double με τα 13 ριμπάουντ που πήρε, ενώ έδωσε 6 ασίστ κι έκοψε 5 φορές. Τον ακολούθησε ο Μίντλετον με 22 πόντους, ενώ ο Χιλ σημείωσε 20 πόντους.

Για τους Σίξερς ξεχώρισε ο Εμπίντ, με 34 πόντους, ενώ σημείωσε triple – double, μαζεύοντας και 13 ριμπάουντ, αλλά δίνοντας κι άλλες τόσες ασίστ. Στους 29 πόντους έμεινε ο Ρέντικ.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-30, 58-56, 86-82, 122-128

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE