Το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής και τα υπόλοιπα παιχνίδια (βαθμολογία)

Το ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής και τα υπόλοιπα παιχνίδια (βαθμολογία)

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κούρσα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας και ο απολογισμός της 28ης αγωνιστικής ίσως ξεκαθαρίσει περισσότερες βαθμολογικές εκκρεμότητες.

Ο πρωτοπόρος Διγενής Ακρίτας Μόρφου θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Δευτέρα στο Μακάρειο Στάδιο τον Εθνικό Λατσιών, ντέρμπι στο Ψευδά μεταξύ της τοπικής Ομόνοιας με την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 28ης αγωνιστικής:

Σάββατο 6 Απριλίου (15:30)
Αμαθούς Αγίου Τύχωνα – Χαλκάνορας
ΠΟ Ορμήδειας – Ελπίδα Αστρομερίτη
ΕΝΑΔ – Πέγεια
Ομόνοια Ψευδά – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα
Αχυρώνας Λιοπετρίου – Κούρρης Ερήμης
Εθνικός Άσσιας – Ολυμπιάς Λυμπιών
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΠΟ Ξυλοτύμπου

Δευτέρα 8 Απριλίου (18:00)
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Εθνικός Λατσιών

Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7954671

Πηγή: www.cfa.com.cy
Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

ΠτΔ: «Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης το κοίτασμα Κρόνος»

Στο τελικό στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται το κοίτασμα «Κρόνος», με στόχο να σταλούν οι πρώτες ποσότητες κυπριακού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι οι σχετικές εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Μαρτίου, όταν θα μεταβεί και στην Αίγυπτο μετά από πρόσκληση του Προέδρου της χώρας για να συμμετάσχει στο Ενεργειακό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Κάιρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE