ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ρεβάνς μπορεί να περιμένει – Να δώσει συνέχεια με… πρόκληση το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο

Η ρεβάνς μπορεί να περιμένει – Να δώσει συνέχεια με… πρόκληση το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο

Καλά τα πανηγύρια για τη νίκη και το προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, στον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου επί του Απόλλωνα, αλλά δεν έχει κριθεί κάτι ακόμη για την ΑΕΛ, η οποία διεκδικεί και την καλύτερη δυνατή θέση μέσω πρωταθλήματος, ούτως ώστε να εκπληρωθεί ο πρώτιστος στόχος εξόδου στην Ευρώπη.

Έτσι, η ώρα 19:00 απέναντι στον ΑΠΟΕΛ η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ θα θελήσει να δώσει συνέχεια και στις καλές εμφανίσεις, αλλά και στα θετικά αποτελέσματα.  Χωρίς τον Τζούνιορ, ο οποίος ταλαιπωρείται από κήλη στον μεσοσπονδύλιο δίσκο, η ΑΕΛ θα παραταχθεί στο βραδινό ντέρμπι, όπως επίσης εκτός αποστολής έμεινε ο Χάρης Κυριάκου, αλλά και για προσωπικό ζήτημα ο Αντάμοβιτς.

Το ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει ετοιμοπόλεμους τρεις κεντρικούς αμυντικούς, τον ωθούν στην αλλαγή συστήματος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια της ΑΕΛ.  Δηλαδή, για να έχει μία επιλογή ετοιμοπόλεμη ανά πάσα στιγμή, ο Βόσνιος κόουτς θα επαναφέρει την τετράδα στην άμυνα.  Έτσι, τις δύο θέσεις για το κέντρο της άμυνας διεκδικούν οι Αντρέ Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Λαφράνς.

Για τη θέση του τερματοφύλακα η λογική λέει διατήρηση του Βοζίνια, αλλά δεν αποκλείεται και επιστροφή Πρόσεκ…

Επιπλέον, στο δεξί αμυντικό άκρο θα είναι ο Νιλς Τεϊσέιρα και στο αριστερό ο Γουίλερ.  Ανασταλτικά χαφ διεκδικούν τις θέσεις οι Ζντραβκόφσκι, Σίλβα, Γκαθτανιάγα, Ιρένε.  Στη θέση του επιτελικού μέσου θα είναι ένας εκ των Αγκάνοβιτς ή Ντα Σίλβα.  Στα «φτερά» οι Μακρής, Αντόνια, Αβραάμ, διεκδικούν τις δύο θέσεις και στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Χουράδο, με τον Μυτίδη να παίρνει χρόνο αν χρειαστεί ως αλλαγή.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top