ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε κατά διάνοια νέα «γκέλα» – Τι σκαρώνει για το ντέρμπι

Ούτε κατά διάνοια νέα «γκέλα» – Τι σκαρώνει για το ντέρμπι

Ούτε που περνάει από το μυαλό κανενός ΑΠΟΕΛίστα ότι η ομάδα δεν θα μπορέσει να επιστρέψει στον δρόμο των νικών το βράδυ.

Μετά το «Χ» στο ντέρμπι αιωνίων της περασμένης αγωνιστικής, ο ΑΠΟΕΛ ταξιδεύει στη Λεμεσό για να κοντραριστεί η ώρα 19:00 με την ΑΕΛ στο «γαλαζοκίτρινο» ντέρμπι με ένα και μόνο στόχο.

Το διπλό που θα επαναφέρει τον ΑΠΟΕΛ στον δρόμο των επιτυχίων, θα τον διατηρήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με το πέρας της 5ης αγωνιστικής της β΄ φάσης του πρωταθλήματος, όπου με τρίποντο το βράδυ θα περιμένει πιο… άνετος το αυριανό παιχνίδι του Απόλλωνα που τον καραδοκεί κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Καρλάο προπονήθηκε κανονικά τις τελευταίες μέρες και είναι στις επιλογές Πάολο Τραμετσάνι, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα μπορέσει να βοηθήσει τη βραδινή προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ ο Γκέντσογλου.

Πιθανό σχήμα για τον Ιταλό κόουτς είναι Ρομό (ή Βάτερμαν) κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τριάδα τους Μερκή, Βούρο και Ιωάννου, δεξί μπακ χαφ ο Γιάκολις και αριστερό ο Καζού, με Μοράις και Σόουζα στον χώρο του κέντρου, έχοντας τον Ζαχίντ πιο μπροστά τους, ενώ στην επίθεση θα κινούνται οι Νατέλ, Τάμαρι και Μπέζιακ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top