ΜΟΝΑΔΙΚΟ ρεκόρ για Μέσι

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ρεκόρ για Μέσι

Ο Λέο Μέσι δε σταματά ποτέ να «σπάει» ρεκόρ και μερικά από αυτά ίσως να μην καταρριφθούν ποτέ, σαν αυτό που πραγματοποίησε με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στο ντέρμπι κορυφής, που ανέδειξε την Μπαρτσελόνα νικήτρια με 2-0 και, ουσιαστικά, πρωταθλήτρια Ισπανίας, ο Αργεντίνος «μάγος» κατάφερε να φτάσει τις 335 νίκες στο πρωτάθλημα Ισπανίας. Η επίδοση αυτή είναι κορυφαία στην ιστορία της La Liga, αφού ξεπέρασε τις 334 του Ίκερ Κασίγιας.

Άλλο ένα ρεκόρ, λοιπόν, ανήκει στον Μέσι, ο οποίος λογικά θα συνεχίσει να μετρά πολλές νίκες ακόμη, φέρνοντας το προαναφερθέν νούμερο σε δυσθεώρητα ύψη, για όποιον θελήσει να το ξεπεράσει μελλοντικά.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE