ΚΥΠΡΟΣ

Με Κάλβο Μακρή και Αβραάμ στην Λευκωσία

Με Κάλβο Μακρή και Αβραάμ στην Λευκωσία

Κάλβο Αβραάμ και Μάκρης έκαναν κανονικά σήμερα προπόνηση και ασφαλώς αυτό το γεγονός συνηγορεί στο ότι τουλάχιστον ίσως οι δυο από τους τρεις να είναι στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Ο Ισπανός μάλλον έχει πολύ καλές πιθανότητες για να βρεθεί ακόμα και στην ενδεκάδα καθώς και ο Φυτός Κυριάκου δεν θα είναι στην αποστολή αφού ούτε και σήμερα έκανε προπόνηση. Ο Τόνι Κάλβο λοιπόν μάλλον θα είναι αύριο στο αρχικό σχήμα και το πιθανότερο σενάριο είναι και ο Μάκρης αλλά και ο Αβραάμ να προφυλαχθούν για τον αγώνα της Τετάρτης για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Αυτό που θέλει ο Παους είναι να σπάσει το ροδι σε ένα μεγάλο παιχνίδι εκτός έδρας. Η Ανόρθωση δεν τα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα σε εκτός έδρας αγώνα και τώρα μπροστά της έχει δυο αγώνες με το ΑΠΟΕΛ και έτσι ουσιαστικά υπάρχει η μεγάλη ευκαιρία για να καταφέρει κάτι τέτοιο. 

Πανίκος Θεοδοσίου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top