Αστυνομικά μέτρα για το ΑΠΟΕΛ Ανόρθωση

Αστυνομικά μέτρα για το ΑΠΟΕΛ Ανόρθωση

Ιδιαίτερα αστυνομικά μέτρα ανακοινώθηκαν από την Αστυνομία για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει

Η Αστυνομία στα πλαίσια της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί το Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015 και ώρα 16:00, στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ- ΑΝΟΡΘΩΣΗ, να εκδηλώνεται πάντοτε με αθλητοπρέπεια και σεβασμό προς την ίδια του την ομάδα.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο Στάδιο το αργότερο μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Όσον αφορά τους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ καλούνται να προσέλθουν στο στάδιο μια και μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 14:00.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ θα καταλάβουν τις Δυτικές, Ανατολικές και Νότιες Κερκίδες του Σταδίου. Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ θα καταλάβουν τις Βόρειες Κερκίδες. Ως εκ τούτου προτρέπονται οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο της Λεωφόρου Νίκης, Λεωφ. Ακροπόλεως, Λεωφόρος Ιωσήφ Χ’Ιωσήφ, Φώτα Ορφανίδη και τέλος Στάδιο ΓΣΠ.

Οι οπαδοί της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο από τον Αυτοκινητόδρομο προς τον κυκλικό κόμβο καλαμών και πίσω προς το NUEVO CAMPO όπου και θα σταθμεύσουν τα οχήματα του και να μεταβούν στη Βόρεια Κερκίδα. Σημειώνεται ότι, κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα πωλούνται εισιτήρια για τους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ στα Δυτικά Ταμεία. Σημειώνεται ότι η ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ έχει παραλάβει περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων σύμφωνα με την προκήρυξη της ΚΟΠ, 2,500, ως εκ τούτου προτρέπονται οι οπαδοί της να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους το συντομότερο δυνατόν πριν να εξαντληθούν. Εάν και εφόσον υπάρχει μεγάλος αριθμός εισιτηρίων τότε μόνο θα λειτουργήσουν τα Βόρεια Ταμεία στο Στάδιο Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 14:00.

Τονίζεται σε όλους ότι, απαγορεύεται αυστηρώς η μεταφορά στο γήπεδο φωτοβολίδων, κροτίδων και άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς επίσης πανό πολιτικού, υβριστικού ή άλλου προκλητικού περιεχομένου και ενδυμάτων με πολιτικά σύμβολα. Επιπρόσθετα γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται η είσοδος φιλάθλων εντός του Σταδίου, έχοντας στην κατοχή τους τα προστατευτικά κράνη των μοτοσικλετών τους. Ως εκ τούτου εναπόκειται στον κάθε φίλαθλο να αναλάβει από μόνος του την ασφάλεια του κράνους του, σε χώρο εκτός του Σταδίου. Όσον αφορά τη στάθμευση των οχημάτων πάνω στον νέο κυκλικό κόμβο Λατσιών και στα ερείσματα του δρόμου, αυτή απαγορεύεται και οι παραβάτες θα καταγγέλλονται.

Τέλος, επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του Σταδίου ΓΣΠ για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Live: Τα βλέμματα στη Μέση Ανατολή: Ταχεία η κλιμάκωση της σύγκρουσης Ιράν και Ισραήλ

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Μετά την ομοβροντία πυραύλων που εξαπέλυσε το Ιράν σε στόχους σε ολόκληρο το Ισραήλ, το Τελ Αβίβ ισχυρίζεται πως έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου της Τεχεράνης και ότι κατέστρεψε το 1/3 των εκτοξευτών πυραύλων του Ιράν. Οι ιρανικές πυραυλικές επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ έχουν προκαλέσει τον θάνατο 24 ανθρώπων από την Παρασκευή και τον τραυματισμό πάνω από 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE