Άφησε σημαντικά προβλήματα για τη συνέχεια το «Χ» του Τσιρείου

Άφησε σημαντικά προβλήματα για τη συνέχεια το «Χ» του Τσιρείου

Με προβλήματα έφυγε από το Τσίρειο Στάδιο η αποστολή της Νέας Σαλαμίνας χθες.

Διαβάστε:

Υποβασταζόμενος ο «ερυθρόλευκος» άσος στα αποδυτήρια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σύμφωνα με ενημέρωση από Νέα Σαλαμίνα, ο Κύπρος Χριστοφόρου έχει υποστεί και θα μείνει εκτός δράσης για δύο με τρεις εβδομάδες.

Επιπρόσθετα, ο Τισντέλ την ερχόμενη Τετάρτη θα υποβληθεί σε επέμβαση στο χέρι και μοιάζει δύσκολο να προλάβει άλλο παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν.

Σε ότι αφορά τον Βεσελόφσκι, ο οποίος την τελευταία στιγμή έμεινε εκτός αποστολής από το χθεσινό παιχνίδι, οι ενδείξεις λένε ότι θα προλάβει να δηλώσει παρών για το παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE