ΤΡΟΜΕΡΟ: Πόνταρε 1 λίρα, έκανε cash-out για 14 και έχασε 25.000 λίρες – Δείτε τα σημεία στα παιχνίδια που επέλεξε και το δελτίο (PIC)

ΤΡΟΜΕΡΟ: Πόνταρε 1 λίρα, έκανε cash-out για 14 και έχασε 25.000 λίρες – Δείτε τα σημεία στα παιχνίδια που επέλεξε και το δελτίο (PIC)

Το κεφάλι του στον τοίχο είναι πολύ πιθανόν να χτυπάει ένας παίκτης του στοιχήματος στην Αγγλία, καθώς έχασε μέσα από τα χέρια του 28.000 λίρες.

Ο εν λόγω παίκτης έπαιξε ένα παρολί 15 αγώνων και αφού ζητούσε πολλά παιχνίδια στοιχημάτισε μόλις μία λίρα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και τα σημεία που επέλεξε:

Τότεναμ-Κρίσταλ Πάλας (1)
Τσέλσι-Μπράιτον (1)
Ακρινγκτον-Σάντερλαντ (2)
Μεϊντστόουν-Σάλφορντ (2)
Ρέιντζερς-Χαρτς (1)
Σεντ Μίρεν-Σέλτικ (2)
Μπιλμπάο-Λεβάντε (1)
Μπόρνμουθ-Μπέρνλεϊ (2)
Νόριτς-ΚΠΡ (1)
Μπέρμπιγχαμ-Λιντς (1)
Μίλγουολ-Γουέστ Μπρομ (1)
Αστον Βίλα-Σέφιλντ (1)
Πλίμουθ-Τσάρλτον (2)
Πόρτσμουθ-Γουίκομπ (1)

Οταν κάποια από τα παιχνίδια άρχισαν να βγαίνουν, η εταιρία του έδινε πίσω 14,32 λίρες και αυτός αποφάσισε να κάνει cash-out μη ρισκάροντας να χάσει αυτή τη μία λίρα.

Για κακή του τύχη, όλα τα αποτελέσματα που ζήτησε βγήκαν και το δελτίο θα του απέφερε 24.641,22 λίρες, κάτι παραπάνω από 28.000 ευρώ. Ομως πλέον το πουλί είχε πετάξει!

Δείτε το δελτίο και το cash out που έκανε ο παίκτης:

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE