ΚΥΠΡΟΣ

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε Άντονι Γουντς

ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε Άντονι Γουντς

Την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή, Άντονι Γουντς, ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση:

Ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Ελλήνων Λευκωσίας ανακοινώνει την απόκτηση του AnthonyWoods.

Ο Πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου καλωσορίζουν τον AnthonyWoods στην μεγάλη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ και του εύχονται κάθε επιτυχία με την γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας θα αντικαταστήσει τον MikeHarrison και θα αγωνίζεται με τον αριθμό 8.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

OAnthonySamuelWoodsJr όπως είναι το πλήρες όνομα του γεννήκε στην Georgia των Ηνωμένων Πολιτειών στις 24 Ιανουαρίου το 1990, έχει ύψος 2,11 και αγωνίζεται στην θέση του Center.

Ξεκίνησε την καριέρα του στο Κολεγιακό πρωτάθλημα με την φάνελα των WakeForest ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Oregon.

Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά την περίοδο 2013-14 για λογαριασμό της Νέας Κηφισιάς και υπήρξε συμπαίκτης με τον Μιχάλη Κακιούζη.

Η πολύ καλή του παρουσία είχε σαν αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον του Πανιωνίου ο οποίος τον ενέταξε στο δυναμικό του την φετινή αγωνιστική περίοδο και στην οποία είχε 15 συμμετοχές και 6,18 πόντους ανά παιχνίδι.

Το προφίλ του:

Όνομα:AnthonySamuelWoodsJr

Ημ. Γεν.24 Ιανουαριου 1990

Ύψος:2,11

Θέση:Center

2008-2010 Wake Forest

2010-2012 Oregon

2013–2014 Νέα Κηφισιά

2014-2015 Πανιώνιος

2015 ΑΠΟΕΛ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top