ΚΥΠΡΟΣ

Ο Λόπες πώρωσε τους Απολλωνίστες! Τι είπε για τους οπαδούς (VIDEO)

Ο Λόπες πώρωσε τους Απολλωνίστες! Τι είπε για τους οπαδούς (VIDEO)

Μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στον αγώνα με την Ανόρθωση, ο Νούνο Λόπες αναδείχθηκε ο κορυφαίος της αναμέτρησης.

Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, παραχώρησε δηλώσεις στη κάμερα του Apollon Web.

Ένα είναι το σίγουρο. Ο Λόπες γουστάρει Απόλλωνα και θέλει να ακούει συνέχεια το όνομα του από την κερκίδα. Διαβάστε τι είπε ο παιχταράς:

«Είναι η πρώτη φορά που κερδίζω αυτό το βραβείο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με ψήφησαν. Θέλω να παίζω περισσότερο και να κάνω ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσω την ομάδα.

Το μυστικό είναι η σκληρή καθημερινή δουλειά, να ακούω τον προπονητή μου και να τα δίνω όλα. Είναι και η οικογένειά μου εδώ που είναι το καλύτερο για μένα. Δουλεύω σκληρά για να βοηθώ την ομάδα.

Είμαι χαρούμενος γιατί τα δίνω όλα στο γήπεδο. Είναι η πρώτη φορά που ακούω το όνομα μου από την κερκίδα. Θέλω να το ακούω συχνά και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό.

Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση σε όλα τα παιχνίδια. Θα παίξουμε με όλες τις ομάδες της εξάδας. Αυτή τη βδομάδα θα παίξουμε με τον Ερμή. Ξέρω κάποιους ποδοσφαιριστές του όπως ο Μανού, ξέρουμε ότι είναι σκληρή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά πιστεύω ότι έχουμε την ποιότητα και το δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Θέλουμε να έρθουν οι οπαδοί μας, να μας βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η οικογένεια του Απόλλωνα είναι πολύ μεγάλη και θέλω να δω το γήπεδο γεμάτο με τους οπαδούς μας».

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top