ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη για τη 28χρονη μαστροπό– Εξανάγκαζε ανήλικες σε όργια με ηλικιωμένους

ΕΛΛΑΔΑ: Φρίκη για τη 28χρονη μαστροπό– Εξανάγκαζε ανήλικες σε όργια με ηλικιωμένους

Στη σύλληψη μιας 28χρονης από τη Μολδαβία, η οποία κατηγορείται ότι εξέδιδε ανήλικα παιδιά, προχώρησαν πριν από λίγα 24ωρα οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

 

Η 28χρονη σύμφωνα με το ΣΚΑΙ κατηγορείται από τις αρχές της Μολδαβίας για το αδίκημα της εμπορίας παιδιών με εμπορική ή μη εμπορική σεξουαλική εκμετάλλευση σε πορνεία ή πορνογραφική βιομηχανία με κατάχρηση της ευπάθειας του παιδιού, κατά δύο ή περισσότερων παιδιών.

Στην Ελλάδα δεν είχε υποπέσει σε παρόμοιο αδίκημα, αλλά η δράση της στην Μολδαβία ήταν αποτρόπαια, καθώς εξανάγκαζε μαζί με ακόμη έναν συνεργό, της ανήλικα κορίτσια να εκδίδονται και να συμμετέχουν σε όργια κυρίως με ηλικιωμένους άνδρες.

Οι ελληνικές αρχές είχαν ενημερωθεί για τη δράση και το διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη Μολδαβή μέσω Facebook από τις μολδαβικές αρχές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Ευελπιστώ αύριο να ακούσω θετικές εξελίξεις, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε σχέση με τα αποτελέσματα της τριμερούς συνάντησης ανάμεσα στον ίδιο, τον ΓΓ των ΗΕ και τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE