ΕΛΛΑΔΑ

«Ποτέ δεν θα έφευγα από τον Παναθηναϊκό»

«Ποτέ δεν θα έφευγα από τον Παναθηναϊκό»

Σε Καταλανική εφημερίδα μίλησε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και το μεγάλο μέρος της συνέντευξης του περιστράφηκε στη σπουδαία καριέρα που έκανε στον Παναθηναϊκό.

«Δίχως αμφιβολία, είμαι κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος για την καριέρα μου. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ, όταν ήμουν παιδί και ξεκινούσα την καριέρα μου, πως θα μπορούσα να πανηγυρίσω τόσες πολλές επιτυχίες» είπε αρχικά ο «Φράγκι» και επισήμανε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει φανέλα. «Ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή. Μερικές φορές συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Αν είναι να μιλήσω για τον εαυτό μου, όμως, πάντα περνούσα υπέροχα στον Παναθηναϊκό και ποτέ μα ποτέ δεν σκέφτηκαν να αγωνιστώ σε άλλο σύλλογο».

Ρωτήθηκε ο Αλβέρτης αν ξεχωρίζει έναν από τους πέντε ευρωπαϊκούς τίτλους που έχει πανηγυρίσει σαν παίκτης και έιπε: «Αδυνατώ να επιλέξω έναν. Για μένα κάθε τίτλος έχει την ιδιαιτερότητά του. Όλοι οι τίτλοι έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Δεν θα ήταν δίκαιο να τονίσω έναν πάνω από τους υπόλοιπους» είπε και σχολίασε ανάλογα και σε ερώτηση για τους καλύτερους συμπαίκτες «Υπάρχουν τόσοι πολλοί παίκτες που έχουν παίξει σε αυτή την ομάδα και δεν είμαι σε θέση να επιλέξω πέντε. Θα πω απλώς πως είχα την τιμή να έχω την ευκαιρία να είμαι συμπαίκτης τους».

Τέλος μίλησε και για τη νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας, αμέσως μετά την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. «Ο Παναθηναϊκός έχει συμπαγείς δομές. Υπάρχει ένας ισχυρός ηγέτης στον σύλλογο και ο κόσμος της ομάδας στηρίζει άνευ όρων. Με αυτά τα συστατικά μπορούμε να ξεπεράσουμε οτιδήποτε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top