ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πλώρη για Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ!

Πλώρη για Τσάμπιονς Λιγκ η Ίντερ!

Με γκολ των Ναϊνγκολάν-Πέρισιτς-Βεσίνο η Ιντερ πέρασε από το Maurizio Stirpe (1-3) και παρέμεινε στην 3η θέση και στο +6 από την 4η.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ήθελε από τους παίκτες του να μπουν δυνατά στο παιχνίδι και ακριβώς αυτό έκαναν, ανοίγοντας το σκορ στο 19′ με την κεφαλιά του Ναϊνγκολάν μετά την σέντρα του Ντ’Αμπρόζιο (0-1). Η Ιντερ διατηρούσε τον απόλυτο έλεγχο και στο 35′ πήρε πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσίμπσα στον Σκρίνιαρ, με τον Ικάρντι να αφήνει την εκτέλεση στον Πέρισιτς, ο οποίος έγραψε το 0-2. Το πρώτο ημίχρονο, το οποίο έκλεισε με ευκαιρία του Πολιτάνο, ήταν μια χαρά για τους Νερατζούρι, αλλά στο δεύτερο αγχώθηκαν. Το πλασέ του Κασάτα στο 61′ δεν ήταν και… άπιαστο, αλλά τέτοιο αποδείχθηκε για τον Χαντάνοβιτς, με αποτέλεσμα η Φροζινόνε να ξαναμπεί στο ματς (1-2). Το φάουλ του Τσιάνο στο 69′ όμως έφυγε λίγο άουτ και στη συνέχεια οι Μιλανέζοι διαχειρίστηκαν το παιχνίδι και κλείδωσαν το τρίποντο, αφού πρώτα έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Ικάρντι, με το γκολ του Βεσίνο στο 93′ (1-3), ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την αντεπίθεση των Ζοάο Μάριο-Ικάρντι.

Φροζινόνε (Μάρκο Μπαρόνι): Σπορτιέλο, Γκολντανίγκα, Αριάουντο, Καπουάνο, Παγκανίνι, Κασάτα (64′ Τσιάνο), Τσίμπσα, Βαλτσάνια (82′ Μαϊέλο), Μπεγκέτο, Πιναμόντι (88′ Ντιονίζι), Τσιοφάνι.

Ιντερ (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόζιο, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα, Βεσίνο, Μπόρχα Βαλέρο (74′ Γκαλιαρντίνι), Πολιτάνο (89′ Ζοάο Μάριο), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς (70′ Κεϊτά Μπαλντέ), Ικάρντι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

Καταθέτει σήμερα ο Σαββίδης αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά Οδυσσέα - Κάνει λόγο για σχέδιο εξόντωσης του η Ελεγκτική

O Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, καταθέτει σήμερα στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο αίτημα για εξέταση καταγγελίας για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top