ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΟΝΟΣ 44ΧΡΟΝΟΥ: Υπό δρακόντεια μέτρα στο δικαστήριο τα τρία αδέλφια - Αναβλήθηκε η διαδικασία

ΛΕΜΕΣΟΣ - ΦΟΝΟΣ 44ΧΡΟΝΟΥ: Υπό δρακόντεια μέτρα στο δικαστήριο τα τρία αδέλφια - Αναβλήθηκε η διαδικασία

Για τις 31 Μάιου αναβλήθηκε η διαδικασία στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού, σε σχέση με την υπόθεση φόνου εκ προμελέτης του 44χρονου Χρίστου Μιχαήλ, που εντοπίστηκε νεκρός στις 14 Ιανουαρίου, στο αυτοκίνητο του, σε χωράφι στα Πολεμίδια.

Τα τρία αδέλφια, 28, 19 και 16 ετών, οδηγήθηκαν υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στο δικαστήριο, όπου τέθηκε αίτημα για νομική αρωγή για τον 28χρονο και τον 16χρονο, ενώ όπως αναφέρθηκε από την κατηγορούσα αρχή, υπολείπονται κάποιες εκθέσεις για να συμπληρωθεί το μαρτυρικό υλικό.

Ως εκ τούτου, οι τρεις δεν απάντησαν την Πέμπτη (18/4) στις οκτώ κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη φόνου και κακουργήματος, απόπειρα ληστείας, κλοπή, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου και εκρηκτικών υλών.

Το Κακουργιοδικείο όρισε νέα ημερομηνία την 31η Μαΐου, ενώ οι δικηγόροι των δυο μεγαλύτερων αδελφών δεν έφεραν ένσταση στη συνέχιση της κράτησης τους, με τον 28χρονο και τον 19χρονο να οδηγούνται πίσω στις Κεντρικές Φυλακές.

Ο ανήλικος αδελφός παραμένει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους που είχαν καθοριστεί από την ημέρα παραπομπής τους στο Κακουργιοδικείο.

Συγκεκριμένα παραμένει ελεύθερος με χρηματικές εγγυήσεις από συγγενικά του πρόσωπα, ενώ έχει ήδη παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα, το όνομα του έχει τοποθετηθεί στο stop list και θα παρουσιάζεται μια φορά την ημέρα σε αστυνομικό σταθμό. Επιπρόσθετα, ανανεώθηκε το διάταγμα κατ` οίκον περιορισμού του από τις 20:00 μέχρι τις 08:00.

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος και ο 19χρονος φέρεται να παραδέχονται τη διάπραξη του εγκλήματος, με τον 28χρονο να αναφέρει πως είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη του κυνηγετικού όπλου (ΔΟΚΟ), ενώ ο 16χρονος, αν και τοποθετεί τον εαυτό του στη σκηνή, αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη.

Κίνητρο της ληστείας, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ήταν η ληστεία του θύματος, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε χρηματικό ποσό 4,200 ευρώ, καθώς και ένα γραμμάριο κοκαΐνης.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top