ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλο το ΖΟΥΜΙ ήταν μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Λοίζου για το Γήπεδο…

Όλο το ΖΟΥΜΙ ήταν μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του Λοίζου για το Γήπεδο…

Όσοι Ανορθωσιάτες μπήκαν στη διαδικασία να διαβάσουν ολόκληρη την ομιλία του προέδρου Λοίζου στην ψεσινή συνέλευση, λογικά πρέπει να κατάλαβαν για ποιο λόγο δεν υπογράφηκε το περιβόητο μνημόνιο συναντίληψης. 

Για να βοηθήσουμε και τους υπόλοιπους να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει, όλη η αλήθεια για τον τρόπο που λειτούργησε το Δ.Σ. του σωματείου σε σχέση με το ΜοU, κρύβεται πίσω από μια αποκάλυψη που έκανε για το «φιλέτο» που λέγεται γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο πρόεδρος του Βαρωσιώτικου Σωματείου.

«Τώρα θα σας πω και το πιο σημαντικό που αφορά το MOU και το οποίο για πρώτη φορά αποκαλύπτω.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο στις 13/03/2019 μου αποστάληκε το MOU υπάρχει πρότερη ενδοεταιρική αλληλογραφία βάσει της οποίας ο Κωνσταντίνος Γεωργιάδης Group CFO Poullaides Group of Companies , ζητά μεταξύ άλλων να πληροφορηθεί για «total plot size if possible split between stadium parking and other»

Δηλαδή ζητά να πληροφορηθεί για το μέγεθος του οικοπέδου και όλων των χώρων του γηπέδου περιλαμβανομένου και του parking.

Στο MOU , παρ. 17 γίνεται αναφορά για εξεύρεση επενδυτή για το οποίο ο Σύλλογος δεν θα αρνηθεί χωρίς εύλογο λόγο να δώσει την συγκατάθεση του καθώς και εμπλοκή της Κτηματικής σαν συμβαλλόμενο μέρος.

Σημειώστε ότι όποιος ελέγχει το Σύλλογο ελέγχει και την Κτηματική άρα και το γήπεδο.

Κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις σαν Πρόεδρος του Ιστορικότερου Συλλόγου του τόπου έκρινα ότι ήταν αναγκαίο το προτεινόμενο από τον Χρίστο Πουλλαϊδη MOU να μελετηθεί ενδελεχώς και να διαμορφωθεί ούτως ώστε να διασφαλιστεί η επιβίωση του Συλλόγου .

Η επιβίωση του Συλλόγου είναι πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό ιδιοτελές συμφέρον και επιδίωξη».

Κυκλοφορεί σε μερικά Ανορθωσιάτικα στέκια, ότι υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής για το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, ή απλώς πρόκειται για φήμες, θα πρέπει να υπάρξει ξεκαθάρισμα από τους πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top