ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους ΕΚΒΙΑΖΕ κιόλας ο Παντελή…

Τους ΕΚΒΙΑΖΕ κιόλας ο Παντελή…

Πολύ ενδιαφέρουσες ήταν οι τοποθετήσεις του προέδρου του σωματείου, Λοίζου Λοίζου, για τον τρόπο που αντιδρούσε ο πρώην ηγέτης της εταιρίας Αντρέας Παντελή, όταν του ζητούσαν να τους δίδει εξηγήσεις για ζητήματα οικονομικής διαχείρισης της ομάδας. 

Είναι χαρακτηριστικό ένα κομμάτι της ομιλίας του προέδρου του συλλόγου, στη ψεσινή έκτακτη συνέλευση:

«Εν τω μεταξύ ο προγραμματισμός της Ποδοσφαιρικής ομάδας συνεχίζεται και ο Αντρέας Παντελή πραγματοποιεί μεταγραφές προς ενίσχυση της, χωρίς καμία πληροφόρηση προς το σύλλογο (εν εδία λοαρκασμό που λαλούμε)

Σε συνεχόμενες υποδείξεις μας και κραυγές αγωνίας μας και προτροπές προς τον Αντρέα Παντελή να προσέχει πόσα σπαταλά πάντα μας έλεγε με έντονο ύφος «ένε με τις μπακκίρες που κάμνεις ομάδα», άμα θέλετε βγείτε στον κόσμο και πείτε ότι δεν θα επιτρέψετέ να γίνουν μεταγραφές».

Ουσιαστικά τους «εκβίαζε» ότι θα έβγαινε να μιλήσει στον κόσμο, ότι το σωματείο του έβαζε «εμπόδια» να μην δυναμώσει την ομάδα.

Ήταν έξυπνος και… κοντόφθαλμος λαϊκισμός, εκ μέρους του πρώην προέδρου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΨΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top