ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ερωτηματικό για Κέρκεζ που αδίκως… «στοχοποιήθηκε»

Ερωτηματικό για Κέρκεζ που αδίκως… «στοχοποιήθηκε»

Έχει… «κατηγορηθεί» για αντί-ποδόσφαιρο στον επαναληπτικό ημιτελικό κυπέλλου με αντίπαλο τον Απόλλωνα η ΑΕΛ, ενώ έριξε και τη «σπόντα» του στη συνέντευξη Τύπου ο Σωφρόνης Αυγουστή, στις δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι.

Παρουσιάζει λοιπόν, μεγάλο ενδιαφέρον η τακτική προσέγγιση που θα κάνει ο Ντούσαν Κέρκεζ στο αυριανό (21/04, 17:00) νέο ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, μιας και πλέον η ομάδα του δεν έχει να διαχειριστεί κάποιο σκορ, ενώ δεν έχει το παραμικρό άγχος και πίεση, αφού είτε 3η τερματίσει η ΑΕΛ είτε 4η, έχει εξασφαλίσει 100% την έξοδο της στην Ευρώπη.

Πάντως, αδίκως «στοχοποιήθηκε» από κάποιους ο Βόσνιος τεχνικός, αφού σε τέτοια κρίσιμα παιχνίδια όπως ήταν ο ημιτελικός κυπέλλου, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και έχοντας να αντιμετωπίσει μία καλύτερη ομάδα παρά τις σημαντικές απουσίες της, ο προπονητής της ΑΕΛ επέλεξε την τακτική που θα του έδινε τις περισσότερες πιθανότητες για την πρόκριση στον τελικό, έχοντας θυμίζουμε ως «μαξιλάρι ασφαλείας» τη νίκη με 1-2 στον πρώτο ημιτελικό.

Ας μη ξεχνάμε ότι στα δύο από τα τρία φετινά Λεμεσιανά ντέρμπι πρωταθλήματος που ο Βόσνιος τεχνικός κατέβασε μία… ανορθόδοξη ενδεκάδα με αρκετά ρίσκα ακόμα και στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, η ΑΕΛ δέχθηκε δύο… «ξεγυρισμένες» τριάρες από τον Απόλλωνα και μπορούσε να χάσει και με μεγαλύτερο σκορ.

Και στο κάτω-κάτω, όλες ανεξαιρέτως οι ομάδες, μεγάλες και μικρές κατά καιρούς, φέτος ή στο παρελθόν, έπαιξαν το λεγόμενο «αντί-ποδόσφαιρο» (άλλες σε μεγαλύτερο και άλλες σε μικρότερο βαθμό) όταν χρειάστηκε να υπεραπιστούν ένα αποτέλεσμα, ειδικά όταν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος από αυτούς. Παραδείγματα άπειρα, για όσους δεν έχουν μνήμη… χρυσόψαρου.

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top