ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλησε… η έδρα στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος

Μίλησε… η έδρα στον πρώτο τελικό πρωταθλήματος

Ο ΑΠΟΠ ήταν ο μεγάλος νικητής στον πρώτο αγώνα της σειράς για την τελική φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Β1, όπου επικράτησε στη Πάφο με 66-49 του Αχιλλέα Καϊμακλίου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 15-8 στην α’ περίοδο ενώ μέχρι την ολοκλήρωση του ημιχρόνου η διαφορά που χώριζε τις δύο ομάδες ανέβηκε στους 13 πόντους (34-21). Έως το τέλος της γ’ περιόδου ο ΑΠΟΠ ήταν μπροστά με 49-32 ενώ με την λήξη του αγώνα η ομάδα της Πάφου επικράτησε με 66-49.

Κορυφαίος του αγώνα ήταν ο νεαρός Χαράλαμπος Δημητρίου που σημείωσε 16 πόντους  (1 τρίποντο). Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Σάββα Μαυρομμάτη για τους γηπεδούχους, ο οποίος έφθασε στους 13 πόντους.

O δεύτερος τελικός της σειράς θα πραγματοποιηθεί στις 5 Μαΐου στο Γυμνάσιο Παλλουριώτισσας. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια Β1 κατηγορίας.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 15-8, 34-21, 49-32, 66-49

ΑΠΟΠ (Μάρκος Ασωνίτης)

Κ. Δημητρίου, Χ. Δημητρίου 16 (1), Πολεμίτης 2, Κωστή 9 (1), Χαρίσης 2, Τζιώλης, Αντωνιάδης 7(1), Κουκούνης 4, Α. Δημητρίου 7 (1), Ξενοφώντος 6, Μαυρομμάτης 13, Νικολαΐδης

Αχιλλέας Καϊμακλίου (Λούης Σιακαλλής)

Πολυκάρπου 3 (1), Γαβριήλ 8, Χριστούδιας 6, Πάντζιαρος 4 (1), Καραμπατάκης 8 (2), Πέτσας, Κυριακίδης 5 (1), Τέγγερης 2, Ανθυμιάδης 3 (1), Σοφοκλέους 10, Πατρίκιος

Πηγή: www.basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top