ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λόππας για το σενάριο να ΠΑΙΧΤΕΙ η παραμονή στο φινάλε – Τι είπε εάν μπαίνει στα αποδυτήρια και ΑΠΑΝΤΑ για ανάρτηση του που ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ

Λόππας για το σενάριο να ΠΑΙΧΤΕΙ η παραμονή στο φινάλε – Τι είπε εάν μπαίνει στα αποδυτήρια και ΑΠΑΝΤΑ για ανάρτηση του που ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ

Καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στο συνδρομητικό κανάλι της Cytavision και της αθλητικής εκπομπής «Ώρα για μπάλα» ήταν ο πρόεδρος της Αλκής Ορόκλινη, Άντης Λόππας.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τον στόχο της παραμονής και εάν θα παιχτεί αυτή στο τελευταίο παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Πολύ πιθανό να παιχτούν όλα στον αγώνα με την Ένωση στο Παραλίμνι γιατί έχουν την ισοβαθμία.  Ο βαθμός που πήρε η Ένωση με την Ανόρθωση ήταν πολύ σημαντικός».

Για το αν πηγαίνει στα αποδυτήρια ανέφερε και εάν το σκοπεύει να κάνει εάν παίζεται η παραμονή στο τελευταίο παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Δεν είναι κάτι που συνηθίζω. Αν έχω πάει αυτά τα πέντε χρόνια 6-7 φορές. Τελείωσε το παιχνίδι και έφυγα να πάω σπίτι».

Όσο για μια ανάρτηση που έκανε αναφερόμενος στον κόσμο: «Θέλησα να τους θυμίσω πως περάσαμε πέντε χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Καταλαβαίνω πως η ομάδα κινδυνεύει αλλά δεν ανέχομαι να βρίζουν παίκτες ή τον προπονητή της ομάδας».

Για το μπάτζετ: «Όλα μαζί και το λεωφορείο ακόμα 750χιλ. Με ρώτησε ένας από ομάδα πρώτης εξάδας πόσα παίρνουν όσοι παίζουν και του έλεγα 25χιλ. και 35χιλ.».

Για τις δυσκολίες στο οικονομικό: «Υπήρξαν νύχτες που δεν κοιμόμουν γιατί έπρεπε να βρω λεφτά».

Για το μοντέλο διεξαγωγής: «Αν δούμε το πρωτάθλημα ως προϊόν και όχι την ομάδα μας μόνο, υπάρχουν λύσεις. Το πιο σημαντικό έσοδο είναι τα τηλεοπτικά. Εμείς πήραμε 250χιλ. Οι ομάδες της τετράδας πόσα παίρνουν; Είναι δύσκολο να ανταγωνιστείς. Το μοντέλο με τις 12 ομάδες είναι πετυχημένο».

Για τη στήριξη στον Σακκά: «Τέλη Σεπτέμβρη, αρχές Οκτώβρη δεν υπήρχε ατζέντης που δεν μου έστειλε βιογραφικό προπονητή, τον στηρίξαμε και δικαιωθήκαμε».

Για την αποχώρηση του Δαμιανού: «Διατηρούμε πολύ καλές σχέσεις και με το Σάββα και με το Λούη Στεφανή. Ίσως μετά από αυτά τα πετυχημένα χρόνια να ήθελε το κάτι παραπάνω και να τον φόβιζε ο προϋπολογισμός, maybe is time to go».

Για τις πολλές αλλαγές που έγιναν πέρσι: «Κάναμε προτάσεις με αυξήσεις 10% αλλά στο ποδόσφαιρο φαίνεται δεν ικανοποιεί. Οι περισσότεροι αρνήθηκαν. Να βγούμε εκτός προϋπολογισμού για κάποιο παίκτη; Για το Φαμπρίτσιο π.χ. Έπαιρνε 3,5χιλ. Του δώσαμε έξι και ζήτησε εννιά. Καλά πού θα τα βρούμε; Εμείς εννιά δίνουμε σε τρεις παίκτες. Δέχθηκα κριτική που έφυγε ο Φαμπρίτσιο αλλά πρώτα είναι το σωματείο και μετά εγώ».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top