ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Συγκλονιστική στιγμή – Μοντέλο του… Ορέστη μαθαίνει πως πόζαρε στο κρεβάτι του «θανάτου» - VIDEO

Συγκλονιστική στιγμή – Μοντέλο του… Ορέστη μαθαίνει πως πόζαρε στο κρεβάτι του «θανάτου» - VIDEO

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον 35χρονο λοχαγό Νίκο Μεταξά που παραδέχθηκε τις δολοφονίες δυο γυναικών από τις Φιλιππίνες, έδωσε νεαρή γυναίκα.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Η νεαρή με καταγωγή από την Βουλγαρία, εργάζεται ως μοντέλο και φιλικό της πρόσωπο της σύστησε τον 35χρονο λοχαγό, που όπως έγινε γνωστό ήταν λάτρης της φωτογραφίας με την οποία ασχολείτο ερασιτεχνικά.

Σε συνέντευξη με τον Παναγιώτη Δημόπουλο το μοντέλο, εξήγησε πως γνωρίστηκε με τον 35χρονο και πως έφτασαν να συνεργάζονται για την δημιουργία ενός βίντεο κλιπ, που θα προωθούσε τόσο την δουλειά της ίδιας, όσο και του Νίκου Μεταξά.

Συγκλονιστική όμως είναι η στιγμή, όταν το μοντέλο αναφέρει πως πήγε σπίτι του 35χρονου για κάποια πλάνα στο κρεβάτι του και ο δημοσιογράφος την ενημερώνει για την παραδοχή του ιδίου ότι στο εν λόγω κρεβάτι, στραγγάλισε γυναίκα από τις Φιλιππίνες μετά από σεξουαλική επαφή που είχαν.

Το μοντέλο, εμφανώς ταραγμένο χάνει τα λόγια του και αναφέρει στον Παναγιώτη Δημόπουλο ότι την συγκεκριμένη αναφορά του 35χρονου, την έμαθε από τον δημοσιογράφο εκείνη την στιγμή.

Να θυμίσουμε ότι ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο "Ορέστης" σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από όπου φαίνεται να γνώριζε γυναίκες. Ο 35χρονος που εργαζόταν ως λογαχός της Εθνικής Φρουράς και ήταν λάτρης της φωτογραφίας, ομολόγησε ότι σκότωσε δύο γυναίκες, τα πτώματα των οποίων πέταξε σε φρεάτιο στο Μιτσερό.

Την Κυριακή 14 Απριλίου, θυμίζουμε ότι στο φρεάτιο εντοπίστηκε το άψυχο σώμα της Μαρί Ρόουζ από τις Φιλιππίνες, τον φόνο της οποία ήταν ένας εκ των δύο που ομολόγισε ο 35χρονος. Ωστόσο, μαζί με την 38χρονη, αγνοείτο και η 6χρονη κορούλα της, η οποία δεν έχει εντοπιστεί ακόμη παρά τις έρευνες των Αρχών, αν και ο λοχαγός υπέδειξε στις Αρχές την λίμνη του Ξυλιάτου ως το σημείο που έριξε νεκρό το άψυχο κορμάκι της. 

Από το φρεάτιο του Μιτσερού έχει ανασυρθεί ακόμη μια σορός γυναίκας, η οποία ωστόσο δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμη. Είναι άγνωστο αν πρόκειται για την γυναίκα που ο 35χρονος ομολόγησε επίσης τον φόνο της. 

Δείτε ολόκληρη την 13λεπτη συνέντευξη της νεαρής γυναίκας στο Philenews:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top