Βραβείο Ασφαλείας ExxonMobil /ΕSSO Κύπρου

Βραβείο Ασφαλείας  ExxonMobil /ΕSSO  Κύπρου

Εισφορά στον Σύνδεσμο «Οι Φίλοι των Εφηβικών Ξενώνων Λευκωσίας»

Χρηματική εισφορά ύψους €2000 έκανε η ExxonMobil/Εsso Κύπρου στον Σύνδεσμο
«Οι Φίλοι των Εφηβικών Ξενώνων Λευκωσίας».

Η εισφορά εμπίπτει στα πλαίσια του Βραβείου Ασφαλείας Υπαλλήλων Εγκαταστάσεων Λάρνακας που καθιέρωσε η εταιρεία τα τελευταία 15 χρόνια. Βάσει του θεσμού αυτού, Υπάλληλοι της εταιρείας προτείνουν φιλανθρωπικά ιδρύματα που επιτελούν κοινωφελές έργο και τα οποία επωφελούνται των ποσών που εισφέρει η Εταιρεία, εφόσον οι ίδιοι εργάζονται σε πλαίσια ασφάλειας.

Ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι των Εφηβικών Ξενώνων Λευκωσίας» ιδρύθηκε το 2006 με σκοπό να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια και στήριξη – ηθική, οικονομική και ψυχολογική – στους εφήβους που φιλοξενούνται στους ξενώνες, ενισχύοντας έτσι το έργο του Γραφείου Ευημερίας. Στόχοι του Συνδέσμου επίσης είναι η κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών των εφήβων, η ψυχαγωγία, η κοινωνική προσαρμογή, η βοήθεια στην εξεύρεση εργασίας καθώς και η περαιτέρω στήριξη και παροχή οικονομικής βοήθειας στα παιδιά που αποχωρούν από τους Ξενώνες μετά την ηλικία των 18 ετών στις σπουδές τους ή για την αποκατάσταση τους.
Στο στιγμιότυπο ο Διευθυντής Εγκαταστάσεων Λάρνακας ExxonMobil/Εsso Κύπρου κος. Γιώτης Τσερκέζος παραδίδει την επιταγή στην Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου κα. Μαρία Χατζηγιαννακού. Παρούσα επίσης η Γραμματέας του Συνδέσμου κα. Γιούλα Στρούθου (αριστερά) και η κα. Κάσια Χρυσοστόμου της ExxonMobil/Esso.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE