ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΗΓΕΤΕΣ στα δύσκολα φαίνονται… Αδράνεια με Παντελή, με Πουλλαΐδη όμως;

Οι ΗΓΕΤΕΣ στα δύσκολα φαίνονται… Αδράνεια με Παντελή, με Πουλλαΐδη όμως;

Στη δύσκολη στιγμή παραιτήθηκε από το πόστο του προέδρου του σωματείου, ο πρώην πλέον πρόεδρος της Ανόρθωσης, Λοΐζος Λοΐζου.

Πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα το οικοδόμημα της Ανόρθωσης όμως αυτό που έχει σημασία σε τέτοιες στιγμές είναι να βρεθούν άτομα που να μπορούν να οδηγήσουν το καράβι σε ήρεμα νερά.

Και όπως αποδείχθηκε μέσα και από τις ενέργειες του ΔΣ του σωματείου εδώ και αρκετό καιρό κάτι τέτοιο δεν μπόρεσαν να το κάνουν. Μετά από ένα διάστημα ανταλλαγής… email με τον Χρήστο Πουλλαΐδη που δεν οδήγησε πουθενά και απλά καθυστέρησε τις όποιες εξελίξεις, ο κ. Λοΐζου αποφάσισε να παραιτηθεί βάζοντας πάνω από όλα το καλό της Ανόρθωσης, όπως ανέφερε.

Σίγουρα όλοι θέλουν το καλό της Ανόρθωσης όμως το αλαλούμ που παρατηρήθηκε με το μνημόνιο Πουλλαΐδη θα μπορούσε να αποφευχθεί. Και αν δεν τους άρεσε η πρόταση Πουλλαΐδη θα μπορούσαν και ο Λοΐζου και ο Χατζηπαντέλας να φέρουν μια άλλη πρόταση στο τραπέζι ή τουλάχιστον να ψάξουν να την βρουν.

Εν τέλει περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή και μάλιστα αναφέρθηκαν στις σωστές διαδικασίες και ότι το μνημόνιο θα έπρεπε να περάσει από τη Γενική Συνέλευση του Σωματείου.

Κάτι το οποίο δεν έγινε επί θητείας Παντελή, όταν πριν τον την 14η Ιουνίου του 2018 όταν και ανανεώθηκε η θητεία της διοίκησης Παντελή για ακόμη δύο χρόνια δεν είχε δοθεί προειδοποίηση για εκλογική συνέλευση και απλά επαναδιορίστηκε το τότε ΔΣ στην εταιρεία.

Άκρως διαφορετική αντιμετώπιση από ότι στην πρόταση Πουλλαΐδη (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έπρεπε να εγκριθεί η συγκεκριμένη πρόταση), όμως δεν ακολουθήθηκαν οι σωστές διαδικασίες όταν έπρεπε με τη διοίκηση Παντελή να λειτουργεί ανεξέλεγκτα και αυτεπάγγελτα ουσιαστικά φέρνοντας την Ανόρθωση στο χείλος του γκρεμού.

Και τώρα όλοι τρέχουν για το καλό της όμως όταν έπρεπε σώπασαν και απλά τήρησαν… ένοχη σιωπή.

Σωστή η κίνηση να περάσουν οι προτάσεις Πουλλαΐδη από τη Γενική Συνέλευση όμως αν γινόταν ο σωστός έλεγχος και διαδικασίες από πολύ πιο πριν δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top