Ο Χαράλαμπος αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα bullying: «Έφαγα μέχρι και ξύλο» - VIDEO

Ο Χαράλαμπος αποκαλύπτει πως υπήρξε θύμα bullying: «Έφαγα μέχρι και ξύλο» - VIDEO

Ο νεαρός Κύπριος έγινε γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός προς τον κόσμο μετά την συμμετοχή του στο γνωστό ριάλιτι μαγειρικής «Master Chef», μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην ζωή του. 

Συγκεκριμένα ο νεαρός Χαράλαμπος αποχώρησε από το παιχνίδι λίγο πριν την τελική δεκάδα η οποία πάει για τον τελικό. Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Omega «Έλα να δεις» και μεταξύ άλλων μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ζωή του ενώ αποκάλυψε ότι υπήρξε θύμα bullying αφού όπως ανέφερε έφαγε μέχρι και ξύλο. 

Μιλώντας για το bullying που δέχθηκε μίλησε συγκεκριμένα για το βάρος του το οποίο αρκετοί θεώρησαν ως το «μειονέκτημά του» για να τον θεωρήσουν αδύναμο με αποτέλεσμα να δέχεται λεκτική και σωματική βία. 

Αυτός, όπως αποκάλυψε, ήταν και ένας λόγος που τον ώθησε να λάβει συμμετοχή στο παιχνίδι, για να αποδείξει τις ικανότητες και τον δυναμισμό του. 

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Έλα να δεις»:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Λετυμπιώτης: «Η Κύπρος θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο για την Ειρήνη ως παρατηρητής, θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα»

Η Κυπριακή Δημοκρατία έχει λάβει και αποδεχθεί πρόσκληση για συμμετοχή, με καθεστώς Παρατηρητή, στην επικείμενη συνάντηση για τη Γάζα του Συμβουλίου για την Ειρήνη που θα πραγματοποιηθεί στην Ουάσινγκτον στις 19 Φεβρουαρίου 2026, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE