ΠΑΡΑ-THEMA

ΦΟΝΟΙ 35χρονου- Μεγάλη προβολή της υπόθεσης στα ρουμάνικα κανάλια – VIDEO

ΦΟΝΟΙ 35χρονου- Μεγάλη προβολή της υπόθεσης στα ρουμάνικα κανάλια – VIDEO

Oι ταργικές εξελίξεις σε ότι αφορά τους φόνους τους οποίους φέρεται να διέπραξε ο 35χρονος λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, φαίνεται να μην έχουν τελειωμό έχοντας ως αποτέλεσμα την προβολή της υπόθεσης και σε ξένα μέσα ενημέρωσης. 

Όπως θα δείτε και στο πιο κάτω βίντεο, ρουμάνικα κανάλια έχουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων την πρωτοφανές υπόθεση που απασχολεί το παγκύπριο εδώ και αρκετές μέρες με τους φόνους γυναικών και κοριτσιών που φέρεται να διέπραξε ο 35χρονος λοχαγός. 

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στην 35χρονη μητέρα από τη Ρουμανία και την 8χρονη κόρη της, τις οποίες ο 35χρονος ομολόγησε πως σκότωσε και πέταξε τα άψυχα σώματά τους στην Κόκκινη Λίμνη στην περιοχή του Μιτσερού, όπου την Παρασκευή (26/04) ξεκινήσαν οι έρευνες εντός της. 

 

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top