ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Πήρε τις βαλίτσες από το σπίτι της 36χρονης Λίβια – Σκότωσε το παιδί γιατί είδε τον θάνατο της μητέρας του

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Πήρε τις βαλίτσες από το σπίτι της 36χρονης Λίβια – Σκότωσε το παιδί γιατί είδε τον θάνατο της μητέρας του

Δεν τελειώνουν οι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την δράση του Νίκου Μεταξά, ο οποίος πλέον έχει ομολογήσει επτά φόνους από το 2016 μέχρι σήμερα.

Ανάμεσα στα θύματα που ομολόγησε ότι σκότωσε ο 35χρονος Λοχαγός της Εθνικής Φρουράς, είναι και η 36χρονη Φλορεντίνα Λίβια από την Ρουμανία και η 8χρονη κόρη της, των οποίων τα ίχνη τους χάθηκαν το 2016.

Όπως έγινε γνωστό, τα άψυχα σώματα μητέρας και κόρης, ο 35χρονος τα τοποθέτησε σε ταξιδιωτικές βαλίτσες και τις έριξε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, όπου το Σάββατο (27/4) αναμένεται να πραγματοποιηθεί επιχείρηση ώστε να ανασυρθούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», ο 35χρονος Μεταξάς, σε κατάθεσή του, αφού παραδέχθηκε τους φόνους μάνας και κόρης, αποκάλυψε ότι τις βαλίτσες στις οποίες τοποθέτησε τα άψυχα σώματά τους, τις πήρε από το σπίτι όπου διέμεναν η Λίβια με την κόρη της.

Επίσης, στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται ότι την 8χρονη Έλενα, η οποία όπως αναφέραμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας, την σκότωσε γιατί είδε τον φόνο της μητέρας της και ο 35χρονος φοβόταν μην μιλήσει.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top