Φόνος 45χρονου στη Λεμεσό: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος
Σήμερα 04/05/2025 και περί ώρα 09:35, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία για νεκρό πρόσωπο, σε κλειστό γκαράζ πολυκατοικίας, στη Λεμεσό.
Συγκεκριμένα, τέσσερα άτομα με καταγωγή από τη Νεμέα που διαμένουν μόνιμα στην Αθήνα, χτύπησαν και τραυμάτισαν πέντε άτομα που διαμένουν μόνιμα στη Νεμέα.
Οι σκηνές αυτές εκτυλίχθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Νεμέας. Τα άτομα ήταν ηλικίας 20-25, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες δεν έχουν συλληφθεί.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Korinthos TV, οι πέντε νεαροί διακομίστηκαν στο Κέντρο Υγείας Νεμέας με τραύματα από μπουνιές και κλωτσιές και ένας ελαφρά τραυματίας από μαχαίρι.
Έχουν ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία Νεμέας δύο από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης ενώ έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητούνται.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεμέας
Από iefimerida.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις