ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 46χρονος έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι - Προκάλεσε τροχαίο ατύχημα

ΛΕΜΕΣΟΣ: 46χρονος έπιασε τιμόνι τύφλα στο μεθύσι - Προκάλεσε τροχαίο ατύχημα

Με ποσοστό αλκοόλης 18 περίπου φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο, εντοπίστηκε να οδηγεί 46χρονος χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Ο 46χρονος, ενώ βρισκόταν στην οδό Παναγιώτη Σιεκέρη στη Λεμεσό, γύρω στις 8.30 χθες βράδυ, κινήθηκε δεξιότερα για να εισέλθει στο δρόμο με αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να συγκρουστεί με αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος. 

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ελαφρές ζημιές στα δύο οχήματα, ενώ στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Τμήματος Τροχαίας Λεμεσού, για εξετάσεις.

Ο 46χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 170μg% αντί 9μg%, ενώ όπως διαπιστώθηκε, το όχημα που οδηγούσε, δεν καλυπτόταν από ασφάλεια, ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο και χωρίς πιστοποιητικό καταλληλότητας. 

Στη συνέχεια, υποβλήθηκε σε τελικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 114μg% αντί 9μg%. Ο 46χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση. 

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top