Ε.Χαραλαμπίδου για φόνους: «H Κυπριακή Δημοκρατία θα βρεθεί αντιμέτωπη με αγωγές» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ε.Χαραλαμπίδου για φόνους: «H Κυπριακή Δημοκρατία θα βρεθεί αντιμέτωπη με αγωγές» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Για άλλη μια φορά η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ρίχνει «πυρά» εναντίων κυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη και κάνει λόγο για ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία θα «στοιχίσουν» στην Κυπριακή Δημοκρατία. 

Πιο συγκεκριμένα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου, βουλευτής του ΑΚΕΛ, το πρωινό της Τρίτης (30/04), θέλησε μέσο ανάρτησής της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, να τοποθετηθεί στις ευθύνες και στην συνέχεια που θα έχουν τα τελευταία γεγονότα που συμβαίνουν στην Κύπρο, σχετικά με τις δολοφονίες του 35χρονου λοχαγού.

Η εν λόγω βουλευτής κάνει λόγο για ευθύνες του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάση, τις οποίες θα χρεωθεί ο κάθε Κύπριος πολίτης μετά από αγωγές σε διεθνή δικαστηρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τις παραλήψεις της Αστυνομίας που είχαν ως αποτέλεσμα να χαθούν ανθρώπινες ζωές. 

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή της:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

ΠτΔ: «Αυτόνομη Ένωση ανοιχτή προς τον κόσμο η Κυπριακή Προεδρία» - Αποκαλύφθηκε το επίσημο λογότυπό της

Η Κυπριακή Προεδρία θα εργαστεί για μια «Αυτόνομη Ένωση Ανοιχτή προς τον Κόσμο» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση του προγράμματος και των προτεραιοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στο Συνεδριακό Κέντρο Λευκάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE