ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν 10 ευρώ και προκάλεσαν τροχαίο - Συνελήφθη 26χρονος

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν 10 ευρώ και προκάλεσαν τροχαίο - Συνελήφθη 26χρονος

Στην σύλληψη με δικαστικό ένταλμα 26χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για υπόθεση ένοπλης ληστείας, μαχαιροφορίας, παράνομης κατοχής επιβλαβούς αερίου, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, πρόκληση τροχαίου ατυχήματος και εγκατάλειψης της σκηνής που διαπράχθηκε στην Πάφο την 23η Απριλίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και τα υπό διερεύνηση στοιχεία, τα μεσάνυχτα της 23ης Απριλίου δύο πρόσωπα φέροντας κουκούλες στο κεφάλι εισήλθαν σε πιτσαρία στην Πάφο απαιτώντας από τον 27χρονο υπάλληλο να τους δώσει χρήματα και ακολούθως του επιτέθηκαν χτυπώντας τον με τα χέρια και τα πόδια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο έδαφος.

Ένας εκ των δραστών απείλησε τον 27χρονο υπάλληλο με μαχαίρι ενώ ο δεύτερος δράστης εκτόξευσε σπρέι στο πρόσωπο του.

Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν ένα τσαντάκι που είχε δεμένο στην μέση του ο 27χρονος υπάλληλος και το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ και άλλα αντικείμενα όπως κλειδιά και έγγραφα.

Στην συνέχεια αφού οι δύο δράστες επιβιβάστηκαν σε όχημα το οποίο είχαν σταθμεύσει έξω από την πιτσαρία τράπηκαν σε φυγή. Ο υπάλληλος της πιτσαρίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο την ίδια ημέρα.  

Λίγα λεπτά αργότερα συνέβη τροχαίο ατύχημα επί της οδού Αμπελοκήπων στην Πάφο με ενεχόμενα μια μοτοσικλέτα και ένα σαλούν όχημα στο οποίο όπως διαφάνηκε επέβαιναν οι δύο δράστες οι οποίοι ωστόσο εγκατέλειψαν την σκηνή του τροχαίου.

Από εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε πως το όχημα έφερε κλοπιμαίες πινακίδες εγγραφής.

Ο 39χρονος οδηγός μοτοσικλέτας που ενεπλάκη στο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά μεταφέρθηκε στο ΓΝ Πάφου όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Ακολούθως στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 26χρονου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για την υπόθεση της ληστείας στην πιτσαρία ενώ η Αστυνομία αναζητεί και δεύτερο πρόσωπο.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top