ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δηλώσεις του Ιωνά για την παραίτηση του και την παύση του Αρχηγού Αστυνομίας από τον ΠτΔ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Οι δηλώσεις του Ιωνά για την παραίτηση του και την παύση του Αρχηγού Αστυνομίας από τον ΠτΔ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό στην Ελλάδα προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (03/04), μετά την συνάντηση του με τον ΠτΔ.  

Ο κ. Νικολάου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, επιβεβαίωσε την ταυτοποίηση της δεύτερης σορού που ανασύρθηκε από το φρεάτιο στο Μιτσερό και στην συνέχεια διαβεβαίωσε ότι με την χρήση της τεχνολογίας θα ανευρεθουν και τα υπόλοιπα πτώματα.  

Ο παραιτηθείς υπουργός εξήγησε ότι θα γίνει κάθε προσπάθεια, ώστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες και ο 35χρονος να «οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης, όπου θα αντιμετωπίσει ποινές ισόβιας φυλάκισης». 

Για τον Αρχηγό της αστυνομίας, Ζαχαρία Χρυσοστόμου, εκτίμησε πως εκείνος «έκρινε ότι θα ήταν για τον ίδιο προτιμότερο να εξηγήσει το τι είχε γίνει, για τις έρευνες που είχαν γίνει. Ο Πρόεδρος είχε εντελώς διαφορετική άποψη και έτσι τον έπαψε από τα καθήκοντα του».  

«Έχω ζητήσει να διεξαχθεί έρευνα από την ανεξάρτητη αρχή εξερεύνησης παραπόνων κατά της αστυνομίας», είπε επίσης ο κ. Νικολάου, «για να καταδειχθεί η ύπαρξη ευθυνών και αυτό θα γίνει. Αυτή είναι η θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας. Να φανούν τα κενά και να ληφθούν τα μέτρα για να αποκατασταθεί η λειτουργία του συστήματος ώστε να μην επαναληφθούν τα θέματα αυτά» ανάφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθεί το σχετικό ηχητικό:   

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top