Στην ΚΕΔΙΠΕΣ ακίνητα αξίας €82 εκατ. της πρώην Συνεργατικής - Θα δοθούν σε κοινότητες και Δήμους

Στην ΚΕΔΙΠΕΣ ακίνητα αξίας €82 εκατ. της πρώην Συνεργατικής - Θα δοθούν σε κοινότητες και Δήμους

Την απόκτηση ενός σημαντικού αριθμού ακινήτων τα οποία ανήκουν στην πρώην Συνεργατική Τράπεζα και διαχειρίζεται η Κυπριακή Εταιρεία Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (ΚΕΔΙΠΕΣ) αποφάσισε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο.

Οπως ανέφερε μετά τη συνεδρία ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, «το Υπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε σήμερα την απόκτηση ενός σημαντικού αριθμού ακινήτων τα οποία ανήκουν στην πρώην Συνεργατική Τράπεζα, στην ΚΕΔΙΠΕΣ".

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE