ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ελέγχονται σημεία – Εντός ο δύτης

ΚΟΚΚΙΝΗ ΛΙΜΝΗ: Ελέγχονται σημεία – Εντός ο δύτης

(9/5) Γύρω στις 9:45 εισήλθε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό, ο δύτης στο πλαίσιο των ερευνών για εντοπισμό της τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται η σορός ενός ακόμη θύματος του καθ΄ ομολογία κατά συρροήν δολοφόνου.

Την Πέμπτη 9/5 αναμένεται να ελεγχθεί μεταξύ άλλων και ένα σημείο στο οποίο μέσα από παλαιότερες φωτογραφίες φαίνεται να υπάρχει κάτι, το οποίο μπορεί να είναι κάτι σχετικό.

Θυμίζουμε ότι το απόγευμα της Τετάρτης (8/5) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των εμπλεκομένων που επιχειρούν στα δύο σημεία, με σκοπό να αναλυθούν τα πρώτα αποτελέσματα από την ανάλυση που έκανε το σόναρ στην Λίμνη «Μεμί» στο Ξυλιάτου, αλλά και για τα επόμενα βήματα σε Κόκκινη Λίμνη.

Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην παρουσία του Διευθυντή της ιδιωτικής εταιρείας Brasal Marine Services CY, η οποία συνδράμει στις έρευνες, του Εντουάρντο Μπράνκο, του Ισπανού χειριστή του υπερσύγχρονου ηχοεντοπιστικού συστήματος σόναρ, Αλεχάντρο Παλμέιρο, και του Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μάρκο Τράγκολα.

Όπως αποφασίστηκε για να επιχειρηθεί οποιαδήποτε κατάδυση στην Λίμνη «Μεμί» πρέπει να υπάρξει ένα πολύ δυνατό δείγμα, αφού για να βγουν τα τελικά αποτελέσματα από την έρευνα του σόναρ πρέπει να περάσουν αρκετές ώρες.

Στην Κόκκινη Λίμνη υπάρχουν ακόμη σημεία να ελεγχθούν. 

Θυμίζουμε ότι από την Κόκκινη Λίμνη ανασύρθηκαν δύο βαλίτσες, εντός των οποίων υπήρχαν δύο σοροί, η μια εκ των οποίων ανήκει σε παιδί. Χωρίς ακόμη να έχουν ταυτοποιηθεί οι σοροί, πιθανολογείται ωστόσο ότι ανήκουν στην Livia Florentina Bunea 36 ετών και στην 8χρονη κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία, τις δολοφονίες των οποίων ομολόγησε ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς.

Στην τρίτη βαλίτσα που συνεχίζει να αναζητείται, ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος κατέθεσε ότι τοποθέτησε την σορό της Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες, την οποία όπως ισχυρίστηκε, δολοφόνησε.

Ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς, θυμίζουμε ότι έχει ομολογήσει συνολικά επτά φόνους. Της Μαρί Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της από τις Φιλιππίνες, της Arian Palanas Lozano και της Maricar Valdez Arquila επίσης από τις Φιλιππίνες, της Livia Florentina Bunea 36 ετών και της 8χρονης κόρη της, Elena Natalia Bunea από την Ρουμανία και της Asmita Khadka Bista, 30 ετών από το Νεπάλ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top