Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η εισαγγελία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έριξε στη Serie C την Παλέρμο -λόγω της διαχείρισης του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι- που πανηγύριζε για την άνοδο της.

Σοκ για την Παλέρμο, η οποία έκανε τα σχέδια της για την Serie A αλλά τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει από την Serie C. Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου της ιταλικής ομοσπονδίας έπειτα από την πρόταση του αθλητικού εισαγγελέα, με την κατηγορία να αφορά σε… πειραγμένα βιβλία προκειμένου η ομάδα να πάρει άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα από το 2015 ως το 2017.

Στη Σικελία υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τον δήμαρχο του Παλέρμο, ο οποίος τόνισε σε δήλωση του ότι είναι ένα χτύπημα για όλη την πόλη και ότι η ομοσπονδία δεν σέβεται όσα πέτυχε φέτος η ομάδα στο γήπεδο, ενώ η πρόταση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι -ο οποίος έχει και ποινική δίκη στις 2 Ιουλίου- είναι ο ισόβιος αποκλεισμός του από το ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE