Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η ομάδα που πανηγύριζε την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία και τελικά έπεσε στη Γ΄ κατηγορία

Η εισαγγελία της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας έριξε στη Serie C την Παλέρμο -λόγω της διαχείρισης του Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι- που πανηγύριζε για την άνοδο της.

Σοκ για την Παλέρμο, η οποία έκανε τα σχέδια της για την Serie A αλλά τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει από την Serie C. Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου της ιταλικής ομοσπονδίας έπειτα από την πρόταση του αθλητικού εισαγγελέα, με την κατηγορία να αφορά σε… πειραγμένα βιβλία προκειμένου η ομάδα να πάρει άδεια συμμετοχής στα πρωταθλήματα από το 2015 ως το 2017.

Στη Σικελία υπάρχουν ήδη αντιδράσεις από τον δήμαρχο του Παλέρμο, ο οποίος τόνισε σε δήλωση του ότι είναι ένα χτύπημα για όλη την πόλη και ότι η ομοσπονδία δεν σέβεται όσα πέτυχε φέτος η ομάδα στο γήπεδο, ενώ η πρόταση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για τον Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι -ο οποίος έχει και ποινική δίκη στις 2 Ιουλίου- είναι ο ισόβιος αποκλεισμός του από το ποδόσφαιρο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE