Μαντέψτε πόσα κοστίζει το «πιάτο» αυτό στις Φοινικούδες Λάρνακας

Μαντέψτε πόσα κοστίζει το «πιάτο» αυτό στις Φοινικούδες Λάρνακας

Αυτό το «πολύ γεμάτο» πιάτο πωλήθηκε σε καταναλωτή, από γνωστή καφετέρια των Φοινικούδων στη Λάρνακα!

Βέβαια, όταν στον τιμοκατάλογο βλέπεις «Σουβλάκι €7» και η όρεξη σου ανοίγει και εννοείται θα το παραγγείλεις. Η απογοήτευση είναι μετά!

Δείτε καλά την φωτογραφία! Προσοχή στην ποσότητα… 

Όπως αναφέρει και στη δημόσια καταγγελία του ο καταναλωτής στην ομάδα του Facebook «ΠΟΥ ΠΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ. ΓΡΑΨΕ ΕΔΩ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, CLUBS PUBS,ΤΑΒΕΡΝΕΣ», η ποσότητα είναι για σπουργιτάκι.

Δείτε την ανάρτηση του καταναλωτή στην εν λόγω ομάδα:  

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

ΠτΔ: Η Κύπρος επιστρέφει στη βαθμίδα «Α» για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια – «Ισχυρή ψήφος εμπιστοσύνης στην οικονομία»

Σημαντικό οικονομικό ορόσημο για την Κύπρο αποτελεί, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, η αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Standard & Poor’s, από τη βαθμίδα «A-» στη βαθμίδα «A», με διατήρηση θετικής προοπτικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE