ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Τα Pieces of Sapphire του Βοmbay Sapphire ήρθαν και «τάραξαν» τη δημιουργικότητά μας

Τα Pieces of Sapphire του Βοmbay Sapphire ήρθαν και «τάραξαν» τη δημιουργικότητά μας

Λένε ότι όλα τα σπουδαία κάποια στιγμή τελειώνουν αλλά ευτυχώς υπάρχει ακόμη το instagram για να απολαμβάνεις τα έργα που δημιουργήθηκαν για τον διαγωνισμό «Pieces of Sapphire» και τάραξαν τη δημιουργικότητά σου στη σελίδα Bombay Sapphire Cyprus! Για το συγκεκριμένο digital activation του Bombay Sapphire, τρεις visual artists συνεργάστηκαν με τρεις mixologists κάτω από την καμπάνια Stir Creativity και το αποτέλεσμα ήταν 3 εκπληκτικά conceptual videos και 3 ευφάνταστα cocktails.

 

Ο Pieces of Sapphire συνδυασμός που ψηφίστηκε πρώτος στις προτιμήσεις του κοινού ήταν το video «Ring of Sapphire» από τον καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Κυπριανού με το cocktail «Brightlight» από τον mixologist Χρίστο Τιρζλάκη.
Ο Κωσταντίνος Κυπριανού δημιούργησε ένα έργο εμπνευσμένο από το χαρακτηριστικό χρώμα του Bombay Sapphire και τις φωτεινές ιδιότητές του, που παρουσιάζει το ταξίδι του φωτός σε κάθε γωνία και καμπύλη της κατασκευής του. Η εικόνα ταξιδεύει με το φως παρουσιάζοντας τη ζαφειρένια δημιουργία σε κίνηση, με την αφήγηση να αποδίδει σε λέξεις αυτό το δημιουργικό φωτεινό ταξίδι. Ο Χρίστος Τιρζλάκης, ακολουθώντας τις απλές γραμμές και τα χρώματα της εικόνας, περιέκλεισε όλη την ατμόσφαιρα του video σε ένα ποτήρι, όπου συναντούμε ξανά το δυνατό φως του έντονου χαρακτήρα του Bombay Sapphire, το BrightLight.

Για ακόμη μια φορά το Bombay Sapphire τάραξε τα κυπριακά δημιουργικά δεδομένα αλλά δεν εφησυχάζεται, μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχεται ακόμη περισσότερη δημιουργία!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top