ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η επομένη της «γαλαζοκίτρινης» φιέστας και του… ΘΡΙΛΕΡ στο Παραλίμνι: ΦΙΝΑΛΕ στο πρωτάθλημα με δύο αγώνες για το Α΄ γκρουπ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Η επομένη της «γαλαζοκίτρινης» φιέστας και του… ΘΡΙΛΕΡ στο Παραλίμνι: ΦΙΝΑΛΕ στο πρωτάθλημα με δύο αγώνες για το Α΄ γκρουπ (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ)

Με δύο αγώνες ολοκληρώνεται το βράδυ της Κυριακής (19/05) η 10η αγωνιστική της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας και 32η συνολικά, με την οποία ολοκληρώνεται και η φετινή ποδοσφαιρική περίοδος.

Στο «ΑΕΚ Αρένα» η ΑΕΚ θα υποδεχθεί την Ομόνοια, με μοναδικό στόχο τη νίκη και την κατάληψη της 2ης θέσης, ενώ στο «Αμμόχωστος», η Νέα Σαλαμίνα θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα.

Χθες (18/05), ο ΑΠΟΕΛ συνέτριψε την ΑΕΛ με 4-0 και στη συνέχεια γιόρτασε την κατάκτηση του 7ου σερί πρωταθλήματος και 28ου συνολικά στην ιστορία του, σε μία φιέστα όμως που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε λίγο κόσμο.

Αναφορικά με το Β΄ γκρουπ και τη μεγάλη «μάχη» που έγινε για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία, συνέβησαν ΤΡΟΜΕΡΑ πράγματα στο «Τάσος Μάρκου», στο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ματς-ΘΡΙΛΕΡ ανάμεσα στην ΕΝΠ και την Αλκή, όπου η Παραλιμνίτικη ομάδα σκόραρε στο… 12ο λεπτό των καθυστερήσεων (!) και εξασφάλισε με μυθιστορηματικό τρόπο το εισιτήριο της παραμονής στα «μεγάλα σαλόνια», ρίχνοντας στη Β΄ κατηγορία την Αλκή!

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Δόξα δεν αντιμετώπισε κανένα πρόσβλημα απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Ανόρθωση και σφράγισε με άνεση την παραμονή της, επικρατώντας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 0-3.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ:

Σάββατο 18 Μαϊου

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ 4-0

Κυριακή 19 Μαϊου

ΑΕΚ – Ομόνοια

Νέα Σαλαμίνα – Απόλλων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ του Α΄ γκρουπ μετά από 31 αγωνιστικές (9 στα πλέι-οφ):

1. ΑΠΟΕΛ 70 (32 αγωνιστικές)

2. ΑΕΚ 59β.

3. Απόλλων 58β.

4. ΑΕΛ 55 (32 αγωνιστικές)

5. Νέα Σαλαμίνα 41β.

6. Ομόνοια 36β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β΄ γκρουπ, στη Β΄ φάση του πρωταθλήματος:

Παρασκευή 17 Μαΐου

Ερμής – Πάφος 1-2

Σάββατο 18 Μαΐου

Ε.Ν.Π. – Αλκή 3-2

Ανόρθωση – Δόξα Κατωκοπιάς 0-3

Η τελική βαθμολογία του Β΄ γκρουπ

1. Ανόρθωση 41β.

2. Πάφος 38β.

3. Δόξα 35β.

4. ΕΝΠ 35β.

5. Αλκή 35β.

6. Ερμής 13β.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top