ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μέχρι και πολυελαίους από σπίτι - Εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 41χρονου

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν μέχρι και πολυελαίους από σπίτι - Εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα 41χρονου

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας διερευνά το ΤΑΕ Πάφου με την σύλληψη 41χρονου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη (23/5) καταγγέλθηκε από γυναίκα κάτοικο Πάφου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 9 – 13 Μαΐου του 2019 άγνωστοι διέρρηξαν το διαμέρισμα και την αποθήκη της στην Επαρχία Πάφου.

Από την διάρρηξη οι δράστες, όπως ανέφερε η παραπονούμενη στην Αστυνομία, της απέσπασαν ένα σύστημα ήχου μαζί με το κιβώτιο του, δύο πολυελαίους από κρύσταλλο, καθώς και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 6 χιλ. ευρώ.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Ακολούθως γύρω στις 21:00 χτες το βράδυ στο πλαίσιο πληροφοριών ερευνήθηκε διαμέρισμα που ανήκει σε 41χρονο.

Κατά την διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο του οι δύο πολυέλαιοι και το σύστημα ήχου.

Ανακρινόμενος ο 41χρονος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για τα ανευρεθέντα, συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top