ΠΑΡΑ-THEMA

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δρόμος «κίνδυνος – θάνατος» λόγω… αναποφασιστικότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Δρόμος «κίνδυνος – θάνατος» λόγω… αναποφασιστικότητας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην άσφαλτο, έχει άλλη σήμανση, σε ταμπέλα άλλη και γίνεται… χαμός!

Οι φωτογραφίες από σημείο της Λεωφόρου Καντάρας στην Λευκωσία, δημοσιεύθηκαν σε γνωστή σελίδα του Facebook, με την χρήστη των μέσων κοινωνικών δικτύων να διερωτάται γι’ αυτή την ασάφεια που υπάρχει στον δρόμο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, σε ταμπέλα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, αναφέρεται ότι απαγορεύεται η στροφή στα δεξιά, για οχήματα που κινούνται από την εν λόγω κατεύθυνση. Στην άσφαλτο όμως, υπάρχει σήμανση ότι επιτρέπεται η στροφή δεξιά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν διακεκομμένες γραμμές, που θα έπρεπε, αν όντως επιτρέπονταν.

Όπως αντιλαμβανόμαστε, στο σημείο επικρατεί ένα χάος με τους οδηγούς που θέλουν να στρίψουν δεξιά, αφού πολλοί ίσως επιλέγουν να το κάνουν, λόγω και της σήμανσης στον δρόμο. Ωστόσο, οδηγοί που γνωρίζουν ότι δεν επιτρέπεται, και έρχονται από την αντίθετη κατεύθυνση να κινούνται κανονικά.

Συχνό σενάριο θα είναι, να προκαλούνται ατυχήματα στο σημείο, κάτι που αναφέρεται και στην ανάρτηση της γυναίκας που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καλό θα ήταν, οι αρμόδιοι, να λάβουν μέτρα και να ξεκαθαρίσουν (διόρθωση στην σήμανση) τι ακριβώς πρέπει να γίνεται στο σημείο, προτού θρηνήσουμε κάποιο θύμα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top