Ελένη Χατζίδου: Με μπικίνι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ελένη Χατζίδου: Με μπικίνι στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην ωραιότερη περίοδο της ζωής της βρίσκεται η γνωστή τραγουδίστρια, Ελένη Χατζίδου που σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.  

Η Ελένη και ο σύντροφος της, Ετεοκλής Παύλου, πήγαν για μπάνιο στην παραλία και η τραγουδίστρια ανέβασε ένα αρκετά χιουμοριστικό story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.  

Ποζάροντας με την κοιλίτσα πρώτο πλάνο και με το μπικίνι της η Ελένη έγραψε: “Μπορεί να είναι και η πρώτη φορά που δεν ρουφιέμαι”. 

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω: 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE