ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ: Οι καλύτεροι ελεύθεροι της αγοράς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ: Οι καλύτεροι ελεύθεροι της αγοράς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Το πρωτάθλημα 2018-2019 ολοκληρώθηκε. Ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει ήδη αρχίσει και η μεταγραφική λίστα είναι γεμάτη από «βαριά» ονόματα αλλά και μικρά «διαμάντια» που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Οι παίκτες που μένουν ελεύθεροι αυτό το καλοκαίρι είναι πολλοί και το metrosport.gr ξεχώρισε ορισμένες περιπτώσεις και σας παρουσιάζει τους «αδέσμευτους»:

Ποδοσφαιριστές «πολυτελείας» και φυσικά… απλησιάστοι

Χουάν Μάτα

 

 

Είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του αγγλικού πρωταθλήματος. Είναι μέρος των αλλαγών που θα γίνουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά ο ίδιος δε δείχνει να ανησυχεί αφού η πόρτα της Μπαρτσελόνα είναι ήδη ανοιχτή για εκείνον.

 

Ντιέγκο Γοδίν

 

 

Ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε για τον Ουρουγουανό αμυντικό που αποχαιρέτησε την Ατλέτικο Μαδρίτης και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Φυσικά έχει προτάσεις στα χέρια του από Ιταλία και Αγγλία ενώ δημοσιεύματα έβαλαν στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ αλλά, όπως ήταν λογικό, γρήγορα διαψεύστηκαν. 

 

Γκάρι Κέιχιλ

 

 

Το πλήρωμα του χρόνου πλησιάζει για εκείνον. Δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του Μαουρίσιο Σάρι και μέτρησε μόλις δύο συμμετοχές. Η προσφορά του την φετινή περίοδο περιορίσθηκε μόνο στα αποδυτήρια. Έχει ενημερωθεί ότι πρέπει να βρει νέα ομάδα αλλά ακόμη βρίσκεται σε αναμονή.

 

Ραμπιό

 

 

Οι δρόμοι της Παρί Σεν Ζερμέν και του Ραμπιό χωρίζουν, αφού το συμβόλαιο του Γάλλου μέσου λήγει τον Ιούνιο. Σίγουρα ο 24χρονος άσος είναι στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως θα κόψει πρώτη το νήμα στην κούρσα απόκτησης του.

 

Στη λίστα των απλησίαστων προστίθενται και οι Μπαλοτέλι (Μαρσέιγ), Μίλερ (Λίβερπουλ), Γουέλμπερκ (Άρσεναλ), Ερέρα (Πόρτο), Μπραχίμι (Πόρτο), Βαλένσια (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Φελίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης).

 

Ίσως και να πλησιάζονται αλλά πρέπει να… καλοπληρωθούν

Γουέσλει Σνάιντερ

 

 

Σίγουρα η Αλ Γκαράφα «ποντάρει» πολλά πάνω του αλλά ο Ολλανδός μέσος φαίνεται πως θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

 

Μανουέλ Φερνάντες

 

 

Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε πολύ αλλά στη Λοκομοτίβ Μόσχας βρήκε την Ιθάκη του. Το συμβόλαιο του λήγει και ο Πορτογάλος φαίνεται πως θα κουνήσει μαντήλι αφού ο ρωσικός σύλλογος δε δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

 

Φραντσέσκο Μπολζόνι

 

 

Μια γεμάτη χρονιά για τον 31χρονο μέσο της Μπάρι. Ο Ιταλός, ο οποίος έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές ομάδας της Ιταλίας, συμμετείχε σε 31 παιχνίδια και σημείωσε και ένα γκολ.

 

Ματίας Σιλβέστρε

 

 

Το συμβόλαιο του Αργεντινού αμυντικού λήγει τον Ιούνιο και σίγουρα με οχτώ χρόνια εμπειρίας στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι μια καλή επιλογή. Το μόνο αρνητικό η ηλικία του.

 

Χατέμ Μπεν Αρφά

 

 

Είναι πολυτέλεια για μια ομάδα όπως η Ρεν. Αποκτήθηκε δοκιμαστικά από το γαλλικό σύλλογο και κατάφερε να αποδείξει σε όλους ότι έκαναν λάθος με την περίπτωση του. Κατέκτησε το κύπελλο Γαλλίας και σημείωσε 41 συμμετοχές, εννέα γκολ και έξι ασίστ.

 

Σε αυτούς μπορούν να προστεθούν και οι: Καμπορέ (Κράσνονταρ), Μάρκοβιτς (Φούλαμ), Σούμποτιτς (Σεντ Ετιέν).

 

Εγχώρια αγορά

Εζεκιέλ Πόνσε

 

 

Ένα από τα πρόσωπα του φετινού πρωταθλήματος. Ο Αργεντινός επιθετικός κλήθηκε να καλύψει το κενό του Αραούχο και απέδειξε ότι είναι καλύτερος του. Μπορεί η προσαρμογή του να ήταν δύσκολη αλλά σιγά σιγά βρήκε τα πατήματα του και φαινόταν ασταμάτητος. Πολύ μεγάλη η ρήτρα του που η ΑΕΚ δεν πρόκειται να καλύψει

 

Έρικ Γέντρισεκ

 

 

Οι δρόμοι της Ξάνθης και του Σλοβάκου επιθετικού χωρίζουν. Το εάν θα παραμείνει ή όχι στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι καθαρά δική του απόφαση αλλά είναι ορατό το ενδεχόμενο επιστροφής στην πατρίδα λόγω οικογένειας.

 

Στέφανος Αθανασιάδης

 

 

Είναι ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «ασπρόμαυρης» κερκίδας. Αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 με προορισμό την Μακάμπι Χάιφα. Δύο χρόνια αργότερα επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Αθανασιάδης δεν κατάφερε να βρει τον παλιό καλό του εαυτό όμως.

 

Γιάννης Μανιάτης

 

 

Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από ενάμιση χρόνο παρουσίας στην Τουρκία με τη φανέλα της Αλάνιασπορ. Μια επιλογή που δεν φάνηκε και τόσο σωστή αφού η παρουσία του στον Πανιώνιο δε θύμισε σε τίποτα τον παλιό καλό Μανιάτη.

 

Η λίστα της ελληνικής λίστας περιλαμβάνει και τους: Γκάλο (ΑΕΚ), Κοντοές (Απόλλων Σμύρνης), Μουνάφο (Αστέρας Τρίπολης), Αραβίδης (Αστέρας Τρίπολης), Μπουσούλατζιτς (Ατρόμητος), Μπεχαράνο (Λαμία), Μπερτόλιο (Λαμία), Πίτι (Λαμία), Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής (Κονκόρντια Κιάζνα), Φετφατζίδης (Άρης), Γιαννιώτης (Ολυμπιακός) κ.α.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top