ΕΛΛΑΔΑ: Η πιθανότερη ημερομηνία για εθνικές εκλογές

ΕΛΛΑΔΑ: Η πιθανότερη ημερομηνία για εθνικές εκλογές

Την 7η Ιουλίου φαίνεται ότι έχει επιλέξει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως την ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε στη συγκεκριμένη ημερομηνία, προκειμένου αφενός να έχουν πρώτα ολοκληρωθεί οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αφετέρου να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας των διαδικασιών διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Όπως εξήγγειλε ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών και του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου γύρου, την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα παραίτησης της κυβέρνησης και διεξαγωγής των εκλογών υπό υπηρεσιακή κυβέρνηση, ωστόσο ως είθισται θα αντικατασταθεί ο Υπουργός Εσωτερικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

TRAILER: Αποκλειστική συνέντευξη: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στο ThemaOnline– Μιλά για όλα, μέσα από το αυτοκίνητό του

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανοίγει την καρδιά του στον Τάσο Θεοδώρου, μέσα από μια εντελώς διαφορετική συνέντευξη.

BEST OF TOTHEMAONLINE