ΕΛΛΑΔΑ: Η πιθανότερη ημερομηνία για εθνικές εκλογές

ΕΛΛΑΔΑ: Η πιθανότερη ημερομηνία για εθνικές εκλογές

Την 7η Ιουλίου φαίνεται ότι έχει επιλέξει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως την ημερομηνία διεξαγωγής των πρόωρων εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσίπρας κατέληξε στη συγκεκριμένη ημερομηνία, προκειμένου αφενός να έχουν πρώτα ολοκληρωθεί οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και αφετέρου να υπάρχει περισσότερος χρόνος προετοιμασίας των διαδικασιών διεξαγωγής των εθνικών εκλογών.

Όπως εξήγγειλε ο ίδιος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των ευρωεκλογών και του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, αμέσως μετά το τέλος του δεύτερου γύρου, την ερχόμενη Κυριακή 2 Ιουνίου, θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εθνικών εκλογών.

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου ξεκαθαρίζουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα παραίτησης της κυβέρνησης και διεξαγωγής των εκλογών υπό υπηρεσιακή κυβέρνηση, ωστόσο ως είθισται θα αντικατασταθεί ο Υπουργός Εσωτερικών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE