Στο Εθνικό Συμβούλιο η ΔΗ.ΠΑ. – Τοποθετήσεις Βίκτωρα Παπαδόπουλου

Στο Εθνικό Συμβούλιο η ΔΗ.ΠΑ. – Τοποθετήσεις Βίκτωρα Παπαδόπουλου

Επίσημα στο Εθνικό Συμβούλιο η Δημοκρατική Παράταξη, μετά το ποσοστό που έλαβαν στις Ευρωεκλογές.

Του Μιχάλη Μενελάου

Μπαίνει και επίσημα στο Εθνικό Συμβούλιο η Δημοκρατική Παράταξη μετά το 3,8% που έλαβε στις Ευρωεκλογές 2019.

Το πιο πάνω μας επιβεβαίωσε και ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος. 

Ο κύριος Παπαδόπουλος, ανέφερε πως η ΔΗ.ΠΑ. θα είναι μέλος του Εθνικού Συμβουλίου, όμως δεν είναι ακόμη γνωστή η «επίσημη» ημερομηνία εισδοχής της.

Η εισδοχή της ΔΗ.ΠΑ. στο Εθνικό ήταν ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του κόμματος στις εκλογές, καθώς το «πολυπόθητο» 3,6% θα τους την εξασφάλιζε.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως υπάρχει και «προηγούμενο» κόμματος να μπαίνει στο Εθνικό Συμβούλιο χωρίς να έχει κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση, καθώς το ίδιο έγινε και στις Ευρωεκλογές του 2014, με τη Συμμαχία Πολιτών του Γιώργου Λιλλήκα.

Κόμμα το οποίο δημιουργήθηκε το 2013.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Βίντεο - Παιχνίδι με τον θάνατο στο Μακένζι: Ανατροπή στην εκδοχή του οδηγού - Μάχη με την ζωή δίνει ο 19χρονος

Σοβαρές διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση του 19χρονου που τραυματίστηκε κρίσιμα στον χώρο στάθμευσης του Μακένζυ, το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από πτώση από όχημα που οδηγούσε συνομήλικός του.

BEST OF TOTHEMAONLINE