Διαψεύστηκαν οι ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ στην υπόθεση Σόουζα!

Διαψεύστηκαν οι ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ στην υπόθεση Σόουζα!

Θα περιμένει έμβασμα προσεχώς στον λογαριασμό της η ΑΕΛ, ενός ποσού της τάξης των 178 χιλιάδων ευρώ. Από τον Βραζιλιάνο, πρώην παίχτη της, Λούκας Σόουζα. 

Η επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας, επιδίκασε το εν λόγω ποσό με απόφαση της πριν δυο μέρες.

Πέρασαν δυο χρόνια, από τότε που ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη της ΑΕΛ με τον Βραζιλιάνο χαφ.

Η απόφαση αυτή έρχεται να διαψεύσει τις… Κασσάνδρες. Σε όλο αυτό το διάστημα, είναι πολλοί ποδοσφαιρόφιλοι που «αναμασούσαν» τη φημολογία, ότι τα κανόνισαν εξωδικαστικά οι Σοφοκλέους και Πετρίδης.

Να τονίσουμε άλλη μια φορά, ότι η διαφορά δεν ήταν μεταξύ ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, αλλά μεταξύ της ΑΕΛ και του ποδοσφαιριστή.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE