Υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών η νέα συνάντηση Προέδρου Χριστοδουλίδη με Έρχιουρμαν
Την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου, στις έντεκα το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του προέδρου της Δημοκρατίας με τον ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν.

«Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Alpha Κύπρου και Ελλάδας για τα ‘Αστέρια στην άμμο’. Υπάρχει και το σενάριο της Βανάς Δημητρίου οι «8 Λέξεις» που δεν ξέρουμε τι προορισμό θα έχει», είχε δηλώσει ο ηθοποιός και παραγωγός στην κάμερα της εκπομπής ‘Στην φωλιά των κου- κου’.
Την Παρασκευή (31/5) δημοσίευμα του Gossip- tv, αναφέρει ότι για την σειρά «8 Λέξεις» δεν τα βρίσκουν οι συντελεστές με τον Alpha και το πιθανότερο σενάριο είναι να βρει αλλού τηλεοπτική στέγη.
Ως λόγοι μη συμφωνίας των δύο πλευρών, φαίνεται να είναι η ώρα προβολής της σειράς, αφού οι συντελεστές ποντάρουν πολύ σε αυτόν τον τομέα.
https://www.youtube.com/watch?v=lZ-sBqMe0PE
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




