ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Παρίσι ο Γιώργος Λουκαΐδης για συνεδρία της Επ. Κανονισμού

Στο Παρίσι ο Γιώργος Λουκαΐδης για συνεδρία της Επ. Κανονισμού

Συμμετοχή βουλευτή Γιώργου Λουκαΐδη σε συνεδρία της Επιτροπής Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμών της ΚΣΣΕ, στο Παρίσι.

Ο βουλευτής κ. Γιώργος Λουκαΐδης μεταβαίνει την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, στο Παρίσι, για να συμμετάσχει σε συνεδρία της Επιτροπής Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2019.

Η Επιτροπή θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, τρόπους ενίσχυσης της διαδικασίας λήψης αποφάσεων της ΚΣΣΕ όσον αφορά στην έγκριση των διαπιστευτηρίων των εθνικών αντιπροσωπιών και στη διαδικασία ψηφοφορίας, το θέμα του προϋπολογισμού και των σχετικών προτεραιοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης για την επόμενη διετία, καθώς επίσης τα συμπεράσματα και τις συστάσεις της Ανεξάρτητης Ερευνητικής Επιτροπής αναφορικά με το πόρισμά της για τους ισχυρισμούς περί διαφθοράς Μελών της Συνέλευσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top