Στο Παρίσι ο Γιώργος Λουκαΐδης για συνεδρία της Επ. Κανονισμού

Στο Παρίσι ο Γιώργος Λουκαΐδης για συνεδρία της Επ. Κανονισμού

Συμμετοχή βουλευτή Γιώργου Λουκαΐδη σε συνεδρία της Επιτροπής Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμών της ΚΣΣΕ, στο Παρίσι.

Ο βουλευτής κ. Γιώργος Λουκαΐδης μεταβαίνει την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019, στο Παρίσι, για να συμμετάσχει σε συνεδρία της Επιτροπής Κανονισμού, Ασυλίας και Θεσμών της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουνίου 2019.

Η Επιτροπή θα εξετάσει, μεταξύ άλλων, τρόπους ενίσχυσης της διαδικασίας λήψης αποφάσεων της ΚΣΣΕ όσον αφορά στην έγκριση των διαπιστευτηρίων των εθνικών αντιπροσωπιών και στη διαδικασία ψηφοφορίας, το θέμα του προϋπολογισμού και των σχετικών προτεραιοτήτων του Συμβουλίου της Ευρώπης για την επόμενη διετία, καθώς επίσης τα συμπεράσματα και τις συστάσεις της Ανεξάρτητης Ερευνητικής Επιτροπής αναφορικά με το πόρισμά της για τους ισχυρισμούς περί διαφθοράς Μελών της Συνέλευσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη ΠτΔ: «Η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές»

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Omega και τον Μιχάλη Παυλίδη έδωσε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο σάλο που προκλήθηκε με τους ευρωβουλευτές, το ΕΛΑΜ και τον Φειδία, στις σχέσεις του με τα κόμματα της συμπολίτευσης ενώ σημείσε πως η κυβέρνηση δεν θα εμπλακεί στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026.