ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπουργός Υγείας για Δημήτρη Χριστόφια: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση»

Υπουργός Υγείας για Δημήτρη Χριστόφια: «Είναι κρίσιμη η κατάσταση»

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου. Ο Υπουργός είπε ότι εντός της ημέρας (31/5) θα υπάρξει νέο ιατρικό ανακοινωθέν.

Κληθείς να αναφερθεί στο θέμα, ύστερα από διάσκεψη Τύπου που παρέθεσε για την έναρξη της εφαρμογής του ΓεΣΥ, ο Υπουργός είπε ότι είχε μια προκαταρκτική ενημέρωση από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου, Χριστίνα Γιαννάκη, με τις ενέργειες της οποίας ήρθαν ξανά την Πέμπτη (30/5) στην Κύπρο ειδικοί ιατροί από το Ισραήλ, οι οποίοι αναχώρησαν σήμερα το πρωί.

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Θέλω να είμαι προσεκτικός για θέματα υγείας και προσωπικά δεδομένα, να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση», είπε ο Υπουργός και ευχήθηκε να ξεπεραστούν τα προβλήματα.

ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top