Σε τουρνουά στην Ολλανδία η Ομόνοια U12 και U14

Σε τουρνουά στην Ολλανδία η Ομόνοια U12 και U14

Ενημέρωση από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Στην Ολλανδία θα μεταβούν μεταξύ 13 και 17 Ιουνίου οι ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U12 και U14 για να συμμετάσχουν σε διεθνές τουρνουά που θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Ιουνίου, μετά από σχετική πρόσκληση που έλαβε ο Σύλλογος.

Επικεφαλής της αποστολής θα είναι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Βασίλης Μήττας.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν επίσης ο Υπεύθυνος Grassroots, Χάρης Νικολάου, ο προπονητής της ομάδας U12, Μάκης Λοΐζου, ο προπονητής της ομάδας U14, Μάριος Νικολάου, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννος Παπαφυλακτού και ο γυμναστής, Κύπρος Μούζουρος. Θα ταξιδέψουν 18 ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U12 και 16 ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14.

Στο τουρνουά θα συμμετάσχουν 12 ομάδες, μεταξύ των οποίων οι PSV Eidhoven, Vitesse, Wolves, Derby County κ.ά.

Η συμμετοχή στο τουρνουά εντάσσεται στο πρόγραμμα εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Κλείδωσε στις 2 Σεπτεμβρίου η συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν

Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του Πρόεδρου Νίκου Χριστοδουλίδη με την ειδική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE